ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: "Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει στους υπέροχους, μικρούς μας αθλητές"

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Τα συγχαρητήρια του και το ευχαριστώ του συλλόγου προς το προαγωνιστικό τμήμα του, για την αγωνιστική παρουσία των μικρών κολυμβητών-τριων του ΝΟΑ εξέφρασε με ανάρτησή του στην σελίδα του στο fbook ο ΝΟ Αλιβερίου επ' ευκαιρία της συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ιτέας (3-4/9/2022).

 

Αναλυτικά:


"Να συγχαρούμε θερμά το προαγωνιστικό μας τμήμα που συμμετείχε στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων Θάλασσας στην Ιτέα (3-4/9/2022). 


Τα μικρά μας "δελφινάκια" πράγματι μας έκαναν υπερήφανους με την αγωνιστική τους παρουσία, τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!


Ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες επίσημου πρωταθλήματος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 


Για πολλά από αυτά τα 33 παιδιά που αγωνίστηκαν, ήταν η πρώτη τους συμμετοχή, αρκετές και πρωτόγνωρες οι εμπειρίες τους, που μας έδειξε για μία ακόμη φορά τις αξίες της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Φιλίες, αυτοπειθαρχία, αλληλοσεβασμός, προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, ανταμοιβή για την προσπάθεια, όλα απαραίτητα για την διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αυτοπεποίθησης των παιδιών μας.


Πολλά μπράβο λοιπόν σε όλους σας για την προσπάθεια που καταβάλατε! Πολλά μπράβο και στους προπονητές σας (Αγγελέτο Κώστα, Ματζαβάκη Άννα, Στουπή Γιώργο), στυλοβάτες όλης αυτής της προσπάθειας! 


Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους γονείς όλων των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη τους, και την βοήθεια τους, σας διαβεβαιώνουμε, έχετε-έχουμε τα καλύτερα παιδιά, τους καλύτερους αθλητές!


Καλή σχολική χρονιά, Καλή πρόοδο!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ