Τσιόκας: «Και η Α2 με αγωνιστικές»

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α2 γυναικών οι ομάδες έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.Ο προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας Γιώργος Τσιόκας μίλησε στο Onsports για τους στόχους της ομάδας του,
αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: « Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν είναι  και ο πιο κατάλληλος, γιατί όλα κρίνονται σε τρεις ημέρες. Σε αυτό το τριήμερο, πρέπει να βρεθείς στην καλύτερη σου μέρα, σαν ομάδα και να διεκδικήσεις κάτι θετικό. Αν κάτι στραβώσει, οι κόποι μιας χρονιάς πάνε στράφι. Και η Α2 θα πρέπει να διεξάγεται όπως και η Α1 με αγωνιστικές, ειδικά στο γυναικείο, που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτριες είναι και ιδιαίτερα».
Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη  χρονική στιγμή, δείχνει αρκετά ευχαριστημένος: «Πραγματικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και θα τα δώσουμε όλα για να ανέβουμε. Είναι ο  4ος χρόνος μου στην ομάδα και είναι μια δικαίωση για μένα, αλλά και τα κορίτσια, που έρχονται κάθε βράδυ 9:30 με 11:00, από τις δουλειές τους  ή αφήνοντας τις δουλειές τους για να έρθουν να προπονηθούν. Μετά από τόσα χρόνια έχουμε βρεθεί σε ένα  φάιναλ 6  και θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Για το ίδιο θα προσπαθήσουν και η Γλυφάδα, που είναι το μεγάλο φαβορί , αλλά και  ο Τρίτων και οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς είμαστε μια καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, οι παίκτριες μας δεν πληρώνονται. Είμαστε μια οικογένεια που αγαπάμε αυτό που κάνουμε  και για μένα τα κορίτσια έχουν κάνει κάτι παραπάνω, από αξιοπρεπή  εμφάνιση».
Πρώτος αντίπαλος την Παρασκευή το βράδυ η Χίος: «Κάνουμε πρεμιέρα με Χίο και το πρωί της επόμενης ημέρας παίζουμε με τη Γλυφάδα Το καλό είναι ότι θα έχουμε δει τα φαβορί στην πρεμιέρα καθώς Γλυφάδα και Τρίτων Αμαρουσίου κοντράρονται στην αυλαία  του πρωταθλήματος και θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ