Χαμός με τις πλωτές εξέδρες του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Εισαγγελέας Χαλκίδας διέταξε τη σύλληψη στο αυτόφωρο του δημάρχου Δημήτρη Θωμά. Μεγάλος χαμός έχει δημιουργηθεί με τις νέες, πλωτές εξέδρες του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στην παραλία Ανθούπολης. Ανέλαβε να τις τοποθετήσει ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς (φωτό κάτω), αλλά δεν πήρε
τις απαραίτητες άδειες και επενέβη ο Εισαγγελέας Χαλκίδας.
Η ιστορία ξεκίνησε πριν από 40 περίπου μέρες. Ο Νίκος Νίκας που ανέλαβε λιμενάρχης Αλιβερίου τον περασμένο Δεκέμβριο, έκανε αυτό που οι προκάτοχοί του δεν είχαν κάνει 30 ολόκληρα χρόνια: Ξήλωσε τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στον Κάραβο.
Γονείς και αθλητές ξεσηκώθηκαν, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημήτρη Θωμά. Δεσμεύτηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα του ιστορικού συλλόγου του Αλιβερίου και την Τρίτη 21 Ιουνίου πήγε με συνεργείο στην παραλία της Ανθούπολης και έριξε δύο πλωτές εξέδρες στη θάλασσα (φωτό πάνω δεξιά).
Πριν ολοκληρωθούν όμως οι εργασίες, επενέβη το Λιμεναρχείο Αλιβερίου και σταμάτησε το έργο γιατί δεν είχε τις απαραίτητες άδειες. Όλα αυτά έγιναν μετά από ανώνυμη καταγγελία και τη διαταγή του Εισαγγελέα Χαλκίδας για διενέργεια προανάκρισης κατά την αυτόφωρη διαδικασία για τον Δημήτρη Θωμά.
Τελικά, ο δήμαρχος δεν συνελήφθη μέσα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αντίθετα, μαζί με τους ανθρώπους του ΝΟΑ και κατοίκους της περιοχής, πραγματοποιούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην παραλία της Ανθούπολης μαζική συγκέντρωση. Θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να συνεχιστούν οι εργασίες για την ολοκληρωμένη εγκατάσταση και της δεύτερης εξέδρας.
Άνοιξε «μέτωπα» ο Θωμάς

Δύο μέτωπα άνοιξε ο Δημήτρης Θωμάς εξαιτίας της αυθαίρετης εγκατάστασης των δύο πλωτών εξέδρων στην παραλία της Ανθούπολης. Με ανακοίνωσή του, τα ...χώνει στο λιμενάρχη επειδή «ξέχασε τη δέσμευσή του για άμεση βοήθεια στο πρόβλημα του ΝΟΑ».
Από την πλευρά του, ο λιμενάρχης Νίκος Νίκας επιβεβαίωσε στο egnomi.gr ότι είχε δεσμευτεί να βοηθήσει, αλλά με την αυτονόητη και βασική προϋπόθεση όλες οι εργασίες να έχουν τις νόμιμες άδειες.
Το έτερο μέτωπο του Δημήτρη θωμά είναι ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Γιώργος Παπαδιόχος, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για την τοποθέτηση των εξέδρων που βρίσκονται δίπλα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Μυλάκι. Ο δήμαρχος πίστεψε ότι ο κ. Παπαδιόχος έκανε την καταγγελία και τον κατηγόρησε ότι εμπόδισε το έργο.
Με ανακοίνωση-απάντηση στον Θωμά, ο Γιώργος Παπαδιόχος σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ουδέποτε έκανα καταγγελία που αφορά το ΝΟΑ. Ως υπεύθυνος φύλαξης του εργοστασίου της ΔΕΗ Μυλακίου είχα την υποχρέωση να πληροφορηθώ όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο της ΔΕΗ και ρώτησα το λιμενάρχη.
»Ο κ. Θωμάς, όντας ανίκανος να υλοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές του και να καλύψει την Δημοτική του ανυπαρξία και ανομοία, ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα».
Ο Γιώργος Παπαδιόχος, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του, βρίσκεται στη διαδικασία να υποβάλει μήνυση κατά του δημάρχου Δημήτρη Θωμά.
ΠΗΓΗ:egnomi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ