Ευχαριστήριες επιστολές του Ν.Ο.Αλιβερίου

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήριες επιστολές έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Αλιβερίου προς το Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημ. Θωμά και το Δημοτικο Συμβούλιο, καθώς και τον κ. Ιωαν.Κοπανάκη Γεν.Διευθυντή Δ.Ε.Η  και προς τον κ. Ιωαν. Μαγιάκη-Μέτκα.



Προς: ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Δήμαρχο κ. Δημ. Θωμά και Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου σας ευχαριστεί  για την πολύτιμη συνεργασία, για το ενδιαφέρον και όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήσατε προκειμένου να εξασφαλιστούν, ο χώρος και οι εγκαταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν αξιοπρεπώς τις προπονήσεις των αθλητών του.
Κυρίως,  χάρη στην έγκαιρη και αποφασιστική σας συμβολή επιτεύχθηκε η συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού, 50χρονου,αναγνωρισμένου Πανελλήνια για την επιτυχημένη πορεία του ΝΟΑ, που κάποιοι έβαλαν σκοπό να παύσουν αιφνίδια κι οριστικά!
Με τις ολοκαίνουριες, σύγχρονης κατασκευής, πλωτές εξέδρες, χαράξατε μια νέα πορεία, με προοπτική και μέλλον για τον Όμιλό μας.

Ελπίζουμε πως θα σας έχουμε κοντά μας και πάλι όπου αυτό χρειαστεί.


Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΗ  
κ. Κοπανάκη Ιωάννη

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, σας ευχαριστεί  για τη συνδρομή σας, προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινή διέλευση των αθλητών, των συνοδών τους και των προπονητών του ΝΟΑ, μέσα από τον οικισμό της ΔΕΗ,  με προορισμό την παραλία Ανθούπολης Μυλακίου,  για να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις της φετινής ναυταθλητικής περιόδου έως και τις 31 Αυγούστου.


Προς:  Μ Ε Τ Κ Α
κ. Μαγιάκη Ιωάννη

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, σας ευχαριστεί  για τη χορηγία των καινούριων πλωτών εξεδρών,  προς τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, με απώτερο σκοπό το όφελος  του ΝΟΑ. Η παρέμβασή σας ήταν καθοριστική, για να συνεχίσει τη λειτουργία του, ένας ιστορικός Όμιλος, με πολλές επιτυχίες, άξιος και πρωτοπόρος πρεσβευτής του αθλητισμού στο Αλιβέρι τα τελευταία 50 χρόνια.
Ελπίζουμε και στο μέλλον να σας έχουμε κοντά μας !





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ