Γ.Καλουτάς για τα 40 χρόνια του Ν.Ο.Α.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αγαπητέ πρόεδρε του Ν.Ο.Αλιβερίου. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να γυρνάς 32 χρόνια πίσω και να θυμάσαι πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν κάποια περίοδο της Ζωής σου και που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ.
-Αθήνα 1979- Τελειώνοντας την εξέταση στο μάθημα της κολύμβησης, ο καλός μου
δάσκαλος μου πρότεινε να εργασθώ στον Ναυτικό Όμιλο
Αλιβερίου στον "Κάραβο", λέγοντας μου ότι θα τα καταφέρω να έχει παρουσία στους Πανελλήνιους αγώνες.
Η απάντηση μου ήταν θετική, παρ' όλο που δεν γνώριζα τις συνθήκες που θα εργαζόμουν.
Έτσι ξεκινάει η συνεργασία μου με τον τότε πρόεδρο και φίλο του Ν.Ο.Α. Σταμάτη Αλέξη και την διοίκηση, έχοντας στόχο τον αθλητισμό πρώτα απ'όλα σαν ηθική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και η μόνη μας φιλοδοξία ήταν ο Ν.Ο.Α να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης της Κέρκυρας.Ήταν μια προσπάθεια αρκετά δύσκολη, αλλά χάρις στην βοήθεια της διοίκησης και την συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς καταφέραμε να ζωντανέψουμε αυτήν την κυψέλη της άμιλλας και να φθάσουμε μέχρι τους αγώνες. Σε ένα διάστημα 50 ημερών έπρεπε να ετοιμάσουμε τα παιδιά να ξεπεράσουν την ψυχολογική και αγωνιστική πίεση, και να τα κάνουμε να πιστέψουν ότι θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τον Ν.Ο.Α αξιοπρεπώς στους Πανελλήνιους αγώνες.
Αυτά τα μικρά παιδιά με τα προσωπάκια και τα μάτια γεμάτα αγωνία και μερικές φορές φόβο, τα κατάφεραν να σταθούν στον βατήρα εκκίνησης και να κολυμπήσουν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους κάθε φορά που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις το απαιτούσαν.Στη συνέχεια η προσπάθεια μας ήταν να οργανώσουμε την ομάδα "πόλο", μια προσπάθεια που έπρεπε να ξεκινήσει με μικρά παιδιά, και περισσότερο απ' το κολυμβητικό τμήμα με την βοήθεια κάποιων μεγαλύτερων αθλητών, τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσω για την προσφορά τους στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας.
Την επόμενη χρονιά η προσπάθεια συνεχίστηκε, φθάνοντας σε καλά επίπεδα με αποτέλεσμα και τα παιδιά στην κολύμβηση και η ομάδα πόλο να κάνουν καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ήταν δυο υπέροχα καλοκαίρια έχοντας την στήριξη της διοίκησης και παίρνοντας δύναμη από το ζήλο των παιδιών που έδιναν και την ψυχή τους κάθε μέρα στην προπόνηση, πιστεύω ότι πετύχαμε στους στόχους που είχαμε και ατενίζαμε το μέλλον με αισιοδοξία.Με αφορμή τη γιορτή του Ν.Ο.Α., θέλω να συγχαρώ όλους για την προσπάθεια τους, μια και σ'αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάει ο πλανήτης, η μόνη αμυντική ομπρέλα από τις βόμβες, και ο μονός τρόπος συμφιλίωσης των λαών είναι ο αθλητισμός.
Εύχομαι να συνεχίσει η προσπάθεια του Ν.Ο.Αλιβερίου με τις καλύτερες επιτυχίες και να είναι η λύση στις σημερινές συνθήκες της αστικής ζωής που σκεβρώνουν τα σώματα και αποξεραίνουν τις ψυχές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
και τις καλύτερες αναμνήσεις 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΤΑΣ







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ