Ν.Ο. Αλιβερίου 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!.
Με μοναδικό κίνητρο την προσέγγιση των παιδιών στο υγρό στοιχείο και την ανάπτυξη τους (σωματική και πνευματική) μέσω του αθλητισμού ο Ναυτικός όμιλος Αλιβερίου  έφτασε αισίως φέτος να κλείνει 50 «γεμάτα» χρόνια ύπαρξης και προσφοράς στον αθλητισμό της πόλης, στην κολύμβηση  και την νεολαία.
Όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε ουσιαστικά ως σύλλογος με την μαζικότερη  παρουσία σε όλους τους πανελλήνιους αγώνες και συνάμα ο πιο δυναμικός σε επίπεδο επιτυχιών ξεπερνώντας συλλόγους
με περισσότερες υποδομές.

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Η ένδοξη πορεία του ιστορικού πλέον συλλόγου της πόλης μέσα στο χρόνο ξεκινά στις αρχές  της δεκαετίας του ΄60 με το μεράκι και αγάπη για τον ναυταθλητισμό κάποιων ανθρώπων που έκαναν σκοπό της ζωής τους την δομή και οργάνωση του συλλόγου και σε σύντομο χρόνο κατόρθωσε να καθιερωθεί σαν ένας από τους μαζικότερους και με πληθώρα επιτυχιών συλλόγους που έκαναν υπερήφανη την πόλη του Αλιβερίου ανά το πανελλήνιο.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο πρόεδρο και ψυχή του ομίλου Σταμάτη Αλέξη. Μαχητής για τα συμφέροντα του ομίλου, κατόρθωσε με την παρουσία του και την εργατικότητά του να κερδίσει τον σεβασμό παραγόντων και προπονητών. Καθιέρωσε τον όμιλο σαν πρώτη δύναμη συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατακτώντας, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο , την πρώτη  θέση σε όλα ανεξαιρέτως τα πρωταθλήματα.  
Αγωνίστηκε με πάθος για την κατασκευή του κολυμβητηρίου της πόλης και θυμάμαι την χαρά του στην υπογραφή της  σύμβασης μεταξύ Γ.Γ.Α και Νομαρχιακής  αυτοδιοίκησης Εύβοιας, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα με ευθύνη τοπικών και νομαρχιακών παραγόντων το έργο παραμένει στα χαρτιά στερώντας στον όμιλο τις υποδομές για περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά στην νεολαία της πόλης και την εθνική υπερηφάνεια.

 ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΙΑ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Θαυμαστό είναι επίσης το κλίμα που επικρατεί στους ανθρώπους που απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του συλλόγου (Δ.Σ , προπονητές , αθλητές και γονείς ) που όλοι μαζί εργάζονται για την περαιτέρω ανάπτυξη   του συλλόγου ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα που μέχρι και σήμερα κάποιοι απερίσκεπτα δημιουργούν.
Χρόνια πολλά και δημιουργικά  στον Ναυτικό όμιλο Αλιβερίου. Η στήριξη και το μεγάλωμα του Ομίλου είναι ευθύνη όλων μας. Μας έδωσε τόσα πολλά, ας του δώσουμε όλοι μας  αυτό που δικαιούται  και να είμαστε σίγουροι ότι θα μας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο με δώρο ζωής.

Την υγεία και ζωή των παιδιών μας.

Ευαγ. Μούτουπας
Πρόεδρος Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ