Άλλος για Χίο τράβηξε…

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Σφύριξαν και έληξε… Ολοκληρώθηκε μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα πόλο των ανδρών και όλοι κοιτάνε μόνο την επόμενη μέρα.Επομένη μέρα όμως φαίνεται να έχει μόνο η Χίος καθώς ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος συνεχίζουν να ταλανίζονται από τα οικονομικά προβλήματα
όλης της χρονιάς.
Η Χίος λοιπόν κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις της χρονιάς και έχει μετατραπεί  σε.. «Ολυμπιακό του πόλο». Ήδη απέκτησε τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και ετοιμάζεται την 1η Ιουλίου να ανακοινώσει επίσημα και τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος έχει συμφωνήσει από πέρυσι και μένουν μόνο οι υπογραφές.
Η ομάδα του νησιού της μαστίχας όμως δεν σταματάει εδώ. Θέλει να εντάξει στην ομάδα και τους εναπομείναντες Χιώτες του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Γιώργο Ντόσκα.
Και συνεχίζουμε… κάτω από τα δοκάρια  της θέλει διεθνή τερματοφύλακα  και έχει κάνει κρούση στον Φίλιππο Καραμπέτσο, που έκανε καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό.
Όσον αφορά στον ξένο, οι άνθρωποι της Χίου είναι ευχαριστημένοι με τον Κότεριλ και όλα θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφές των Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθούν.
Δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει και τι όχι… Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πόλο της επόμενης χρονιάς θα είναι διαφορετικό και  συναρπαστικό…
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ