Οι ευχαριστίες για το τουρνουά

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η διοργάνωση του πρώτου τουρνουά πόλο των εφήβων στέφθηκε με επιτυχία και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, Αντώνης Θεοδώρου μίλησε για τη διεξαγωγή του πρώτου
τουρνουά πόλο των εφήβων, που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός, αναφέροντας: «Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός μας. Το τουρνουά είχε απόλυτη επιτυχία και σε αυτό συνέβαλαν οι πρωταγωνιστές που είναι οι νεαροί πολίστες. Πρόθεσή μας είναι το τουρνουά να γίνει θεσμός και του χρόνου ο Ολυμπιακός να διοργανώσει στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Δήμου Πειραιά το 2ο τουρνουά πόλο εφήβων «Πειραιάς 2012». Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Γιώργος Σιγάλας και όλοι μας θα σταθούμε αρωγοί σε αυτές τις προσπάθειες του Ολυμπιακού που προάγουν το αθλητικό πνεύμα».
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους αθλητές και τους προπονητές του και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του. Χαίρομαι που ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά, κ. Θεοδώρου τόνισε ότι το τουρνουά θα γίνει θεσμός καθώς αυτές οι διοργανώσεις δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πολίστες να εξελιχθούν. Συγχαρητήρια σε όλους».
Ο team manager του Ολυμπιακού, Ακης Λογοθέτης τόνισε: «Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και όλες οι ομάδες αξίζουν ένα θερμό χειροκρότημα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Το επίπεδο ήταν υψηλό και αισιοδοξούμε ότι οι σημερινοί 15χρονοι θα είναι σε λίγα χρόνια οι αστέρες των ομάδων μας. Το μέλλον του πόλο είναι αυτά τα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στον έφορο της ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, Κώστα Γούρα για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά και ευχαριστώ τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν. και τους ανθρώπους του ανοιχτού κολυμβητηρίου του Δήμου Πειραιά για την άριστη συνεργασία που είχαμε για ακόμη μία φορά».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ