«Στόχος μας να μπούμε στην οκτάδα»

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η Ισπανία, η Ρουμανία και η Λευκορωσία θα είναι οι αντίπαλοι της εθνικής υδατοσφαίρισης των εφήβων στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Ριέκα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Δαμάσκος,
σχολίασε σχετικά: «Μπορεί ο όμιλος να μοιάζει εύκολος, ποτέ όμως δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Εχουμε την Ισπανία, που είναι ένα από τα φαβορί, τη Ρουμανία, που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί είναι διψασμένη για κάτι καλό, και τη Λευκορωσία, που φαινομενικά αποτελεί έναν εύκολο αντίπαλο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η είσοδος στην οκτάδα.
Τα πάντα μετά θα κριθούν στα νοκ-άουτ ματς. Είμαστε μέσα στις ισχυρές ομάδες, αλλά αυτό δεν μας δίνει την πρόκριση και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί με κανέναν αντίπαλο. Σε μία τέτοια διοργάνωση δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα ονόματα.
Σε ένα παιχνίδι παίζει ρόλο η ψυχολογία, η σωματική και ψυχολογική κούραση, γι΄ αυτό λοιπόν θα πρέπει να δίνουμε το 100%. Σίγουρα κάποιες ομάδες θα είναι πιο έτοιμες από εμάς, γιατί εμείς όλη τη σεζόν αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία σε σχέση με τα κολυμβητήρια και τις ώρες των προπονήσεων και αυτό θα μας αφήσει λίγο πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Το μόνο που έχω να πω είναι πως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε να έχουμε μία επιτυχία ανάλογη με την περσινή, που είχαμε καταλάβει τη δεύτερη θέση».
ΠΗΓΗ:exedrasports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ