Στο φουλ οι μηχανές των τμημάτων υποδομής

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πλούσια αγωνιστική δράση υπάρχει το προσεχές διάστημα για τα τμήματα υποδομής πόλο του ΠΑΟΚ, δείγμα της προσοχής που δείχνουν οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" στους μικρότερους ηλικιακά πολίστες της ομάδας, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να είναι σε θέση
να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα.

Στον Πειραιά το Εφηβικό
Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό, το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ το τριήμερο 17-19/6 θα συμμετάσχει στο 1ο τουρνουά Πειραιά, που διοργανώνει ο δήμος Πειραιά και θα λάβουν, ακόμη, μέρος ο Ολυμπιακός, το Παλαιό Φάληρο, η Γλυφάδα, η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος. Η παρουσία στο συγκεκριμένο τουρνουά εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Εφήβων του "Δικεφάλου" εν όψει της τελικής φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Ιουνίου, κάτι που ισχύει και για τα φιλικά παιχνίδια που, εκτός απροόπτου, θα δώσει το εν λόγω τμήμα των "ασπρόμαυρων" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα στο "Ποσειδώνιο".

Με "φόντο" τα τελικά το Μίνι Παίδων
Από εκεί και πέρα, επίσης, το τριήμερο 17-19/6 το τμήμα Μίνι Παίδων θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζοντας στην Θεσσαλονίκη τον Αρη, τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης και την Ξάνθη.

Στο Ούντινε το Προ Μίνι
Ακόμη, το τμήμα Προ Μίνι του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Κυριακή (19/6) για το Ούντινε της Ιταλίας, ώστε να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος πάνω από 80 ομάδες ανάλογων ηλικιών από όλο τον κόσμο.
Επίσης, να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει στο "Ποσειδώνιο" πισίνα εκμάθησης κολύμβησης-πόλο, υπό την αιγίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ