Κουντουδιός: «Επιτυχία όλων»

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Φάνης Κουντουδιός έκατσε για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο ομάδας της Α1. Πρώτη και τυχερή καθώς στην πρεμιέρα του σε πάγκο μεγάλων σαλονιών, πήρε το εισιτήριο για τα..ευρωπαϊκά ανάκτορα της Ευρωλίγκα.Τα προβλήματα πολλά, αλλά η διάθεση και ο ενθουσιασμός περίσσευε: «Ο Παναθηναϊκός απ’ ‘ότι είμαι σε θέση να ξέρω
δεν έχει ξαναβγεί 3ος στην Α1 κατηγορία. Με τον Βαγγέλη Πάτερο στον πάγκο, πριν λίγα χρόνια, είχε βγει 4ος, οπότε είναι θαύμα για αυτή την ομάδα με τα τόσα προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για θαύμα», εξομολογείται  ο ίδιος, στον Onsports.

Θαύμα προσωπικό;
«Δεν είναι προσωπική επιτυχία. Είναι επιτυχία όλων. Των παικτών, του προπονητή και του εφόρου του Νίκου Πλυτά, που πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και του ευχόμαστε όλοι σιδερένιος».

Που οφείλεται το θαύμα;
«Πιστεύω ότι τα παιδιά παρά τα προβλήματα το ήθελαν πολύ. Είχαν απόλυτα συγκεντρωθεί στο στόχο τους. Αρχικά ήταν η είσοδος στην 4άδα, μετά ήρθε  η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Στη συνέχεια..φάγαμε και μας  άνοιξε η όρεξη… Είδαμε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε την 3η θέση και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος  από όλους».

Θα κρατήσει παραπάνω από τρεις ημέρες το θαύμα...γιατί πολλοί υποστηρίζουν, ότι η ομάδα υπάρχει πιθανότητα να μη δηλώσει συμμετοχή στην Ευρώπη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ισχύει κάτι τέτοιο;
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Θα συνεχίσουμε κανονικά ελπίζω και δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι, ότι θα μου πουν να μείνω εκτός Ευρώπης. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ