Ο Τρίτωνας και το πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στο Μαρούσι έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι αυτή την περίοδο. Η ομάδα πόλο της περιοχής, θριαμβεύει στα κορίτσια. Την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 των γυναικών και προβιβάστηκε στην Α1, και τώρα κατακτά και το πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών.
Σήμερα κέρδισε και στο δεύτερο ντέρμπι που είχε να δώσει σε αυτό τουρνουά, τον Πανιώνιο με σκορ 7-5 (1-2, 4-1, 1-1, 1-1) και ουσιαστικά κατέκτησε τον τίτλο.
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλύτερα και προηγήθηκε 0-2. Οι αδελφές Χαραλαμπίδου όμως στην συνέχεια ξεκίνησαν την διαδικασία παραγωγής γκολ, την οποία συνέχισαν οι αδελφές Μπενέκου. Επίσης, πολύ καλή η εμφάνιση στον οργανωτικό τομέα, της Βιργινίας Καρκάνη, αλλά και στην άμυνα της τερματοφύλακα η οποία έπαιξε πολύ καλά.
Η δεύτερη περίοδος έδειξε ποιός είναι το αφεντικό στο ματς. Κλεψίματα στην άμυνα και γκολ στην κόντρα, σουτ απέξω, σουτ από τον φουνταριστό, όλα τα είχε ο Τρίτωνας.
Στο τρίτο οκτάλεπτο το παιχνίδι έκανε κοιλιά. Οι 2 ομάδες επιδόθηκαν σε σωρεία λαθών. Ο Πανιώνιος με γκολ στον παραπάνω, μείωσε στο γκολ, αλλά ο Τρίτωνας, πριν εκπνεύσει η τρίτη περίοδος, ξαναπήγε την διαφορά στα 2 (6-4), και στα μέσα της τέταρτης περιόδου την έφτασε στο μεγαλύτερο σημείο της (7-4).
Ο Πανιώνιος απλά μείωσε σε 7-5 περίπου 1 λεπτό πριν το τέλος.

Στον αγώνα που άνοιξε την δεύτερη αγωνιστική, ο Ηρακλής ξέσπασε στο Ρέθυμνο, κερδίζοντας με σκορ 22-2.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στον τρίτο αγώνα, όπου η Γλυφάδα ήταν λίγο καλύτερη από την Βουλιαγμένη και επικράτησε τελικά με σκορ 4-3 (1-1, 2-1, 1-0, 0-1).
Η Βουλιαγμένη ήταν απαράδεκτη στον παίκτη παραπάνω, και γενικά δείχνει μέχρι τώρα να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Η Γλυφάδα εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή εμφάνιση της τερματοφύλακά της και επίσης κατάφερε κρίσιμα λάθη της Βουλιαγμένης στην άμυνά της, να τα μετατρέψει σε γκολ.
Και οι 2 τερματοφύλακες ήταν πολύ καλές σε έναν αγώνα, το επίπεδο του οποίου ήταν χαμηλό.

Στην βαθμολογία, προηγείται η Γλυφάδα με τον Τρίτωνα με 6 βαθμούς, ακολουθεί ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος με 3 και Βουλιαγμένη και Ρέθυμνο δεν έχουν ακόμα πόντο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ