Θέλει το πόλο ο Μακρόπουλος

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, στο πρόσωπο του Αχιλλέα Μακρόπουλου, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της σωτηρίας και ετοιμάζεται  να διακριθεί, σε Ελλάδα και Ευρώπη.Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής
του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πράσινη» εμμένει στην απόφαση του να μην ηγηθεί κάποιου ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών  στις 20 Ιουνίου, αλλά δήλωσε την επιθυμία να αναλάβει το τμήμα πόλο του «τριφιλλιού».
Σε ερώτηση με ποιον τρόπο σκοπεύει να βοηθήσει το σύλλογο, που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα , μεταξύ άλλων, απάντησε: «Έχω ήδη αναλάβει οικονομικά πέντε τμήματα του συλλόγου και αυτά είναι το πινγκ πονγκ, η τοξοβολία, η σκοποβολή, η ποδηλασία και η ξιφασκία  και μαζί με τον κ. Νίκο Τσίλη σκοπεύουμε να ξανανοίξουμε και το τμήμα σκάκι , που διατηρούσε στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός. Ήδη με το γενικό αρχηγό αυτών των ομάδων έχουμε ξεκινήσει έργα στη λεωφόρο, προκειμένου να γίνουν αίθουσες που θα στεγάσουν αυτά τα τμήματα. Αγαπώ αυτά τα αθλήματα και θέλω να τα βλέπω να εξελίσσονται σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Όσο για το αν σκοπεύει να αναλάβει κάποιο από τα ομαδικά αθλήματα του Παναθηναϊκού, ο κ. Μακρόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: « Στο βόλεϊ ανδρών δεν μπορώ να προσφέρω… στο βόλεϊ γυναικών υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι… Και στο τμήμα μπάσκετ γυναικών το ίδιο… Αντίθετα ενδιαφέρομαι για το τμήμα πόλο. Με κέρδισαν αυτά τα παιδιά και μάλλον ναι θα το αναλάβω. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των ψηφοδελτίων, θα πάρω την οριστική απόφαση».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ