«Τους δείχνω συμφωνητικά»

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης απαντά στα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς για υπέρογκα συμβόλαια, που έχουν υπογραφεί στο παρελθόν από πολίστες.Η μιζέρια στο ελληνικό πόλο είναι δεδομένη. Υπάρχουν οι ομάδες που χρωστάνε χρήματα, οι ομάδες που έχουν μείνει χωρίς γιατρό,
χωρίς κολυμβητήριο, χωρίς τα απαραίτητα εφόδια. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος.
Από την άλλη, υπάρχουν αυτοί που μιλούν για μία αλυσίδα πραγμάτων, η οποία έφτασε εδώ τα πράγματα. Πόσες φορές όσοι ασχολούνται με το πόλο, δεν έχουν ακούσει την ατάκα: «Παραπονιούνται και αυτοί, που έχουν πάρει τόσα χρήματα στο παρελθόν;» και η αναφορά γίνεται στους πολίστες και τις διαμαρτυρίες για τις οφειλές τους.
Επί τούτου λοιπόν, ανακρίναμε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού Νίκο Δεληγιάννη και του κάναμε αυτήν την ερώτηση: «Έχετε βγάλει λεφτά από το πόλο; Είχατε μεγάλα συμβόλαια;».
Ο τερματοφύλακας του «ερυθρόλευκου» συλλόγου απαντά: «Όποιος πιστεύει ότι έχω υψηλό συμβόλαιο τον προκαλώ να έρθει να δει τα συμφωνητικά των δέκα τελευταίων ετών. Έχω προσφέρει στον Ολυμπιακό, πολλά περισσότερα από αυτά που έχω πάρει. Τα συμβόλαια δεν είναι τόσο μεγάλα, τουλάχιστον τα δικά μου. Όσον αφορά στα προνόμια που είχαμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτά δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα μας αλλά με την Εθνική. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Έχουμε δουλέψει, έχουμε αγωνιστεί και σύμφωνα με συνταγματικούς νόμους τα δικαιούμασταν. Έχουμε ιδρώσει για να πάρουμε ότι πήραμε, δεν μας δόθηκε τίποτα τυχαία. Και λέω και πάλι, μπορεί όποιος θέλει να δει τα συμφωνητικά που έχω υπογράψει για να καταλάβει για τι ποσά μιλάμε».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ