«Όλοι χρειάζονται προσοχή»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής πόλο των νεανίδων, Κώστας Πετράκης αναφέρθηκε στην κλήρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.«Σίγουρα υπήρχαν και πιο εύκολοι όμιλοι. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν στα χιαστή παιχνίδια. Όσο πιο ψηλά είσαι στο γκρουπ, έχεις
και περισσότερες πιθανότητες για ένα βατό χιαστή. Θα πρέπει όμως να δούμε και τα σταυρώματα, για να κάνουμε τα πλάνα μας και τις προβλέψεις μας. Εύκολες και δύσκολες κληρώσεις και αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Όλοι χρειάζονται προσοχή. Η Ισπανία πέρσι ήταν 2η στο Ευρωπαϊκό. Επίσης, θα πρέπει να δούμε τις αντιπάλους μας και γενικότερα τις ομάδες», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής πόλο των νεανίδων, Κώστας Πετράκης αναφορικά με την κλήρωση της ελληνικής ομάδας  για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, την Ισπανία και της Σουηδία στο Β’ Όμιλο, ενώ η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 28.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής συνέχισε: « Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εικόνα για αυτές. Δεν τις ξέρουμε. Υπολογίζουμε με βάση την περσινή χρονιά. Οι παραδοσιακές ομάδες βέβαια θα πρωταγωνιστήσουν. Ρωσία, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία διεκδικούν τα μετάλλια».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ