Η Κάλυμνος, ο «αυτοκράτορας» και η ευκαιρία!

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μια βόλτα να κάνει κάποιος στο νησί της Καλύμνου θα καταλάβει πολλά για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος. Φιλόξενοι, ζεστοί, έτοιμοι να σου μάθουν τα... μισά μυστικά για τα σφουγγάρια και να σου προσφέρουν ότι πιο εκλεκτό έχουν στο σπίτι τους. Αυτά τα ωραία αφορούν τον λαό της Καλύμνου. Στο νησί του Αιγαίου "χτυπάει" αυτές τις ημέρες η καρδιά του ελληνικού πόλο. Οι ομάδες που κατέβηκαν στο νησί ήταν τέσσερις αλλά δυο συνεχίζουν. Ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος. Οι δυο ιστορικές ομάδες παίζουν στον τελικό του Σαββάτου (16:15, ΕΡΤ1) με έπαθλο την κούπα.
  
Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 20 τελικούς και διεκδικεί το 14ο τρόπαιο του και ο Βαγγέλης Πάτερος το 6ο κύπελλο του! Ο Ολυμπιακός έχει τη στόφα του νικητή. Ο Πανιώνιος από την άλλη θέλει να πάρει μια κούπα. Το παλεύει από το 2008 αλλά δεν τα έχει καταφέρει απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όσο και εάν δεν θέλει να το… λέει για να μην έχει άγχος. Ο Πανιώνιος από την άλλη έχει να χάσει και αυτός πολλά. Η κατάσταση στον ερασιτέχνη και στο τμήμα είναι τραγική. Ίσως να γίνουν σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι όπως και στον Ολυμπιακό.

Όλοι μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βουλιαγμένη πίστεψαν πως μπορεί να τον κερδίσουν. Αυτό θα φανεί. Θα γίνει ένα σκληρό ματς με πολλές ποινές και ο Σκαλοχωρίτης με τον Σταυρίδη θα βαρεθούν να σφυρίζουν. Ο Πανιώνιος κουβαλάει την αποτυχία του πρωταθλήματος, αλλά και αυτός όπως και ο Ολυμπιακός δεν ξέρει εάν θα ζήσει αύριο. Για πολλούς αυτός ο τελικός είναι μια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Για άλλους ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο κίνητρο γιατί είναι ο «αυτοκράτορας» της πισίνας. Τώρα ποιος θα βουτήξει πιο… βαθιά το Σάββατο είναι ένα θέμα που θα δούμε. 
ΠΗΓΗ:theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ