Δεν προβλέπονται ρεκόρ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δύσκολα θα σπάσουν τα Παγκόσμια ρεκόρ στην κολύμβηση την επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με αθλητές και προπονητές εξαιτίας της αλλαγής των μαγιό.«Ξηρασία» υπάρχει στα Παγκόσμια ρεκόρ της κολύμβησης, αφού δεν έχει «σπάσει» κανένα, τους τελευταίους 18 μήνες και καθώς πλησιάζει
το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σαγκάη, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πότε αναμένεται να σπάσει κάποιο ρεκόρ.
«Πιστεύω ότι ο κολυμβητικός κόσμος θα πρέπει να προετοιμαστεί πως δεν θα δει κάποιο νέο ρεκόρ στους αγώνες των ανδρών για πολύ καιρό ακόμα», είπε ο Σέρβος κολυμβητής, σπεσιαλίστας στην πεταλούδα, Μίλοραντ Τσάβιτς, ο οποίος είχε καταφέρει να πλησιάσει στα μετάλλια τον Αμερικανό Μίκαελ Φελπς.
Πόσος θα είναι αυτός ο καιρός; Σύμφωνα με τον Τσάβιτς και άλλους κολυμβητές, περίπου μια δεκαετία.
Ο λόγος; Φυσικά η απαγόρευση στους κολυμβητές, στις αρχές του προηγούμενου έτους, να φορούν μαγιό που έχουν δημιουργηθεί από καουτσούκ. Από τη στιγμή που οι κολυμβητές αναγκάστηκαν να φορέσουν και πάλι τα προηγούμενα μαγιό, που είχαν διαφορετική υφή, δεν έχει σπάσει κανένα ρεκόρ σε πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, δηλαδή 50 μέτρων.
Η αίσθηση από πολλούς κολυμβητές και τους προπονητές τους είναι πως το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν ελάχιστα ρεκόρ στο Παγκόσμιο της Σαγκάης και ίσως κανένα στα αγωνίσματα των ανδρών.
Και αυτό, επειδή οι άνδρες έχουν «τιμωρηθεί» περισσότερο με τους νέους κανονισμούς, αφού τα μαγιό που πρέπει να φορούν, καλύπτουν από τη μέση μέχρι τα γόνατα ενώ στις γυναίκες από τους ώμους μέχρι τα γόνατα.
«Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο εάν πηγαίναμε 15 μήνες πίσω και όχι 10 χρόνια», είπε ο Ιταλός κολυμβητής Μασιμιλιάνο Ροσολίνο, ο οποίος έχει κατακτήσει 60 μετάλλια.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ