Αραούζου: «Στόχος η δεκάδα»

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το χάλκινο μετάλλιο που απέκτησε η Κέλυ Αραούζου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σετούμπαλ, απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Σαγκάη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο σάιτς ΚΟΕ για την παρουσία της στα 10χλμ.
ανοικτής θάλασσας που της χάρισε την τρίτη θέση στο Σετούμπαλ, λέγοντας: «Ήταν ένας αρκετά δύσκολος αγώνας, με πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγο των κρύων νερών και των δυνατών ρευμάτων. Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ολοένα και καλύτερη και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις μου, όπως σε αυτό το μίτινγκ, που είχε μεγάλο ανταγωνισμό».τη
Ακολουθεί το Παγκόσμιο στη Σαγκάη και η Κέλυ Αραούζου στοχεύει σε μία θέση στη δεκάδα. «Τώρα εισέρχομαι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μου για τη Σαγκάη, που θα γίνει στο Βόλο. Στόχος μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι να μπω στην πρώτη δεκάδα, που θα μου δώσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς. Προς το παρόν δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι άλλο, ούτε να κοιτάω πιο ψηλά. Αν πάρω το εισιτήριο για το Λονδίνο θα είναι ότι καλύτερο για μένα. Εξάλλου, για κάτι καλύτερο και ίσως μία διάκριση, έχουμε τα 5χλμ και το ομαδικό», δήλωσε η κολυμβήτρια.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ