Ελβετική επιστολή για τα S.O.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

H διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics στην Aθήνα (25/6-4/7), προβάλλεται με επιστολή του προϊσταμένου του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της  Γενεύης Αχ. Παπαρσένου.Στην επιστολή, που δημοσιεύεται στο σημερινό (10/6) φύλλο της εφημερίδας «24 Heures»
της Λωζάννης, η οποία αποτελεί την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Παπαρσένος καλωσορίζει τη συμμετοχή της Ελβετίας στους παγκοσμίους αγώνες. Με μία ισχυρή ομάδα 100 αθλητών, προπονητών και συνοδών και επισημαίνει την παρουσία 7500 αθλητών από 185 χώρες, που θα αγωνισθούν στην Αθήνα, ανταποκρινόμενοι στο όραμα της ιδρύτριας του κινήματος των Special Olympics, της Γιούνις Κένεντι Σράιβερ, ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε μία κοινωνία, που αναγνωρίζει την αξία τους.
Στην επιστολή προστίθεται ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις για τα 22 ολυμπιακού τύπου αθλήματα είναι στην πλειονότητα τους οι ίδιες, που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και ότι 25.000 εθελοντές θα είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειες τους, τους προπονητές, τους επισήμους και τους δημοσιογράφους, ώστε να περάσουν αξέχαστες μέρες στην χώρα, που γέννησε τη δημοκρατία και το ολυμπιακό κίνημα.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ