Η Εύβοια συμμετέχει στους αγώνες Special Olympics

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Εύβοιας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics - διαμόρφωσε το πλήρες πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας, της φιλοξενίας και των  εκδηλώσεων και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις διεθνείς αποστολές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ως γνωστό από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2011 η Ελλάδα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics - Αθήνα 2011.
Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και οι Δήμοι Χαλκίδας και Ερέτριας στα πλαίσια του προγράμματος Φιλοξενίας  «ΠΟΛΙΣ ΑΜΦΥΤΡΙΩΝ» έχουν επιλεγεί να υποδεχτούν τις ημέρες που προηγούνται της επίσημης έναρξης των Αγώνων (19-24 Ιουνίου) 383 αθλητές και συνοδούς, οι οποίοι  θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου μας, καθώς και εκφράσεις και πτυχές της σύγχρονης πολιτιστικής μας παραγωγής.
Για την οργάνωση της φιλοξενίας και των παράλληλων εκδηλώσεων έχει συσταθεί Τοπική Οργανωτική Επιτροπή με πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά και αντιπροέδρους τους δημάρχους Χαλκιδέων και Ερέτριας Θανάση Ζεμπίλη και Βασίλη Βελέντζα. 
Στη Χαλκίδα θα φιλοξενηθούν  131 αθλητές με τους συνοδούς τους  που προέρχονται: 63 από τη Μάλτα, 29 από την  Κροατία, 20 από τα Παρθένα νησιά Αμερικής, 12 από τα νησιά Μπαρμπάντος,  και στην Ερέτρια  254 αθλητές από  την Ινδία.
Στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΟΛΙΣ ΑΜΦΥΤΡΙΩΝ»  στην Εύβοια έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις:

1. Την Τρίτη 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα η εκπαίδευση των εθελοντών.
2. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν στην Αμάρυνθο, την Ερέτρια, το Βασιλικό και τη Χαλκίδα οι λαμπαδηδρομίες και οι τελετές αφής  της Ολυμπιακής Φλόγας.
3. Από 19-24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η φιλοξενία των αποστολών, στη διάρκεια της οποίας έχουν προγραμματιστεί πλήθος εκδηλώσεων
4. Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα και την Ερέτρια επίσκεψη ομάδας ξένων παρατηρητών και ομάδας αξιολόγησης των αγώνων.
5. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι αποστολές θα αναχωρήσουν για τις κατασκηνώνεις Αγίου Ανδρέα Αττικής.
ΠΗΓΗ:egnomi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ