Χιώτης ο Χατζηθεοδώρου

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους υπέγραψε με την Χίο το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Παρτιζάν βρέθηκε στα γραφεία του προέδρου της Χίου Παναγιώτη Παππή, στα οποία κυριαρχεί το κόκκινο,
οι σημαίες και τα λάβαρα του Ολυμπιακού και υπέγραψε το συμβόλαιο του λέγοντας πως ευχαριστεί τη Χίο και θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους της, που είναι η κατάκτηση των τίτλων.

«Στόχος μας είναι να γεμίσουμε την πισίνα της Χίου. Ο κόσμος να έρχεται και να ψυχαγωγείται. Σημαντικό κομμάτι είναι να φτιάξουμε τα τμήματα υποδομής. Μακάρι να φέρουμε παιδιά στη Χίο. Θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να δεθούμε ως ομάδα. Πρώτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα κοιτάξουμε η Χίος να πάρει αυτό που της ανήκει. Μακάρι να έρθουν τίτλοι.  Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε» είπε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου. Ο Παναγιώτης Παππής αφού τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του να έχει στις τάξεις της τον ‘Τεό‘ σημείωσε πως εύχεται να είναι η Χίος ο προ τελευταίος σταθμός της καριέρας του και να τελειώσει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Χίου Βαγγέλης Ρούπακας αφού μίλησε για τις παλιές του κόντρες με τον Χατζηθεοδώρου τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τη Χίο που θα τον έχει στις τάξεις της και ζήτησε πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Τόσο ο κ. Παππής όσο και ο κ. Ρούπακας τόνισαν πως θέλουν τους δυο εγχώριους τίτλους ενώ ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα μπει στο παιχνίδι των αγοροπωλησιών με παίκτες του Ολυμπιακού εάν αυτοί δεν ξεκαθαρίσουν τι θέση τους με το σύλλογο. 

ΠΗΓΗ:theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ