Στην Κρήτη η φλόγα των S. O.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Με πρώτο σταθμό τα Χανιά, στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα (13/6) το πρωί η φλόγα των Special Olympics, όπου μέχρι και το βράδυ θα γίνουν 6 τελετές αφής.Στη λαμπαδηδρομία που θα διασχίσει όλο το νησί, παίρνουν μέρος 43 επίλεκτοι αστυνομικοί απ' όλο τον κόσμο και τρία παιδιά αθλητές των αγώνων.

Πρώτος σταθμός της λαμπαδηδρομίας, ήταν η Κίσσαμος: «Η Κίσσαμος του συρτού και του ριζίτικου, η Κίσσαμος της ελιάς και της ειρήνης, υποδέχεται σήμερα τη φλόγα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή», τόνισε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μουντάκης, ενώ τους λαμπαδηδρόμους καλωσόρισε ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης.
Συγκινητικά ήταν τα λόγια μιας αθλήτριας των αγώνων, που έστειλε το δικό της μήνυμα λέγοντας: «ακολουθήστε το όνειρο σας ανεξαρτήτως πόσο μικρό η πόσο μεγάλο είναι». Μετά τις ομιλίες ακολούθησε η φύτευση κλαδιού ελιάς στην κεντρική πλατεία «Ελευθερίου Βενιζέλου».
Μετά την Κίσσαμο η φλόγα πήγε στις Βούβες, εκεί όπου υπάρχει και η αρχαία ελιά, στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά, ενώ το απόγευμα θα περάσει από τις Βρύσες, την Γεωργιούπολη και τις Καλύβες, για να καταλήξει το βράδυ στο παλιό λιμάνι των Χανίων.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ