60 χρόνια στις επάλξεις του Αθλητισμού και της Κοινωνίας (Δηλώσεις)

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Από τους ιστορικότερους και πλέον δραστήριους συλλόγους της ελληνικής περιφέρειας, ο ΝΟ Αλιβερίου, συμπληρώνει φέτος (2021) 60 χρόνια από την ίδρυση του (1961) και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και να ατενίζει με μεγαλύτερη ακόμη αισιοδοξία το μέλλον του.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ και παλιός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ με αφορμή τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ίδρυση του (1961-2021) και επισημαίνει μεταξύ των άλλων την αναγκαιότητα Κολυμβητηρίου στην πόλη του Αλιβερίου, έδρα του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.





Προκόπης Αλέξης: «Να γίνει πράξη η επιθυμία μας για Κολυμβητήριο»


«Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου είναι ένας σύλλογος με παράδοση στα αθλήματα του υγρού στίβου, ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο της περιοχής μας, που συνεχίζει τη δραστηριότητα του παρά τις δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει.


Ιδρύθηκε το 1961 και αρχές της δεκαετίας του ‘80 προσήλθα για να γραφτό στην δύναμη του ως κολυμβητής. Ποιος να φανταστεί τότε ότι ο Όμιλος μας θα ζήσει, παρά τις δύσκολες συνθήκες, για να γιορτάζει σήμερα τα 60 χρόνια ζωής και δράσης του και προσωπικά να τον εκπροσωπώ.


Το να εκπροσωπείς ένα αθλητικό όμιλο στον οποίο υπήρξες και αθλητής του, το θεωρώ υψίστη τιμή, που είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν τον εκπροσωπείς σύμφωνα με τις αρχές, τον σκοπό και τους στόχους της ιδέας του αθλητισμού.


Είμαστε ευτυχείς και τυχεροί γιατί ο ΝΟΑ απαρτίζεται από τόσο αξιόλογους ανθρώπους και τόσο ικανούς και φιλότιμους αθλητές τους οποίους και ευχαριστώ.


Με την συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου, θέλω να ευχηθώ να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια όλων μας και είναι σίγουρο ότι οι νίκες των αθλητών μας, θα είναι όλο και πιο πολλές και πιο σημαντικές.


Ο σύλλογός μας είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί η σκληρή προετοιμασία που κάνουν οι αθλητές- και μάλιστα όχι κάτω από τις καταλληλότερες συνθήκες- είναι ισάξια με τη δύναμη και το σθένος που παίρνουν από τα μέλη του συλλόγου που λειτουργεί σαν μια δεμένη οικογένεια.


Εύχομαι πολύ γρήγορα η επιθυμία και η αναγκαιότητα για ένα κολυμβητήριο στην πόλη μας να πραγματοποιηθεί και το κράτος να καταλάβει ότι αθλητές με ψυχή, δύναμη και αξίες υπάρχουν και στην περιφέρεια».


Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, με αφορμή τη συμπλήρωση των εξήντα χρόνων από την ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, τονίζει:






Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Χρόνους πολλούς και καλούς»


«Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, δεκαετίες τώρα, πρωταγωνιστεί αθλητικά και κοινωνικά, με τις πολύπλευρες δράσεις του, που τον καθιστούν  σηματωρό των υγιών ιδεών του Αθλητισμού.


Κουβαλάει μια ιστορία που από μόνη της μπορεί να καταστεί οδηγός της πορείας του προς το μέλλον που εύχομαι να είναι ακόμη καλύτερο, ώστε να εκπληρώσει έτσι τους στόχους και τις προοπτικές των ανθρώπων  που τον υπηρετούν.


Με τη συμπλήρωση φέτος των 60 χρόνων, από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου, ως Πρόεδρος της ΚΟΕ και εκ μέρους του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για μακροημέρευση, χρόνους πολλούς και καλούς, με την ελπίδα ότι η προσμονή και το όνειρο των ανθρώπων του, για απόκτηση Κολυμβητηρίου στην πόλη του Αλιβερίου να γίνει, επιτέλους, πραγματικότητα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ