ΝΟ Αλιβερίου: Πρωταγωνιστής στο ‘Παμπεριφερειακό’ στη Χαλκίδα!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Πρωταγωνιστική παρουσία είχε ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου στο Παμπεριφερειακό κολυμβητικό πρωτάθλημα των συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή
Κολύμβησης Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στις 7-8/9, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.



Ο ΝΟΑ κατέκτησε τη γενική βαθμολογία σε δύο από τις τρεις κατηγορίες, τις πέντε από τις έξι βαθμολογίες κατηγοριών και συνολικά 100 μετάλλια, με τα 76 μέλη του με τα οποία συμμετείχε στους αγώνες!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Αλιβερίου:


‘Το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Κολύμβησης συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα, είναι πλέον παρελθόν.


Να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του ΝΟΑ για τα θερμά τους λόγια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.


-Ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική τους συνδρομή στις υποχρεώσεις του ΝΟ Αλιβερίου για αυτό το πρωτάθλημα, τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και τον κ. Βασίλειο ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ (παλαιό μας κολυμβητή), τον Διευθυντή του ΑΗΣ ΔΕΗ Αλιβερίου, κ. Δημήτριο ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, το Μικροβιολογικό εργαστήριο της κα. Ελένης ΣΑΤΗΡΗ, τους γονείς του μικρού μας κολυμβητή Νικόλα, κ. Δημήτρη & Γεωργία ΜΕΞΗ.


-Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο ΜΠΑΡΑΚΟ και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιατρό κ. Γεώργιο ΖΕΡΒΑ.


-Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στο κολυμβητήριο, τους Δημοτικούς συμβούλους κ. Νικόλαο ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ (παλαιός κολυμβητής μας) και την κα. Αλεξάνδρα ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ όπως και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλιβερίου κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ.


-Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία την Διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου “Grand Bleu Sea Resort” στην Ερέτρια, όπου έμεινε η αποστολή του ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΊΟΥ.


-Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας, Ταμίας Κ.Ο.Ε., κα. Ελευθερία ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ για την πολύτιμη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος μετά από 25 χρόνια και πάλι στην Εύβοια και το κολυμβητήριο της Χαλκίδας, επίσης τον κ. Τζόνι ΚΑΛΗΜΕΡΗ, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. και την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κα. Ελένη ΑΪΔΙΝΗ.


-Ευχαριστούμε πολύ όλα τα Μ.Μ.Ε. (ηλεκτρονικά & έντυπα) για το ενδιαφέρον και την προβολή των επιτυχιών του ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και εν γένει του παμπεριφερειακού πρωταθλήματος.


*Να συγχαρούμε τους συλλόγους της Βόρειας Εύβοιας, Ν.Ο.Διαύλου ΩΡΕΩΝ & Ν.Ο.ΛΙΜΝΗΣ, για την συμμετοχή τους, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώσανε από τις πρόσφατες πυρκαγιές.


*Να συγχαρούμε όλους τους συλλόγους που έδωσαν το παρών, τους κολυμβητές τους, προπονητές τους, παράγοντες & συνοδούς, συνέβαλαν όλοι τους για να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα.


*Να συγχαρούμε τους κριτές-χρονομέτρες και γραμματειακή υποστήριξη του πρωταθλήματος.


*Να συγχαρούμε το προαγωνιστικό τμήμα του ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ για τις επιτυχίες τους στην πρώτη τους εμφάνιση και συμμετοχή σε Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας.


Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας, τα μέλη του Διοικητικού μας συμβουλίου και να συγχαρούμε όλους τους κολυμβητές-τριες του ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ για την αγωνιστική τους παρουσία, όπως και την εν γένει άψογη συμπεριφορά τους, στους χώρους του κολυμβητηρίου και του Ξενοδοχείου.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους Προπονητές μας κ. Κων/νο ΑΓΓΕΛΕΤΟ & Γεώργιο ΣΤΟΥΠΗ για την συνεισφορά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του κολυμβητικού μας τμήματος τελείωσαν για φέτος και η ευχή παραμένει η ίδια, κάποια στιγμή να μπορέσουν τα παιδιά μας να έχουν δραστηριότητα σε αυτό που αγαπάνε, όλο το χρόνο και όχι μόνο τους θερινούς μήνες.


-Για την ιστορία ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κατέκτησε την Γενική βαθμολογία σε 2 από τις τρεις κατηγορίες και τις 5 από τις 6 βαθμολογίες κατηγοριών. Επίσης τα ατομικά του μετάλλια ήταν: (28χρ. – 32αργ. – 31χαλκ.) και στα ομαδικά: (4χρ. – 1αργ. – 4χαλκ.)


Συμμετείχαμε με 76 κολυμβητές-τριες. Συμμετείχαν 11 σύλλογοι και συνολικά 250 κολυμβητές-τριες.


Καλή σχολική χρονιά, Καλό χειμώνα με υγεία!’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ