Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες του ΝΟ Αλιβερίου, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλιβερίου

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε μέσα από την σελίδα της Κοινότητας Αλιβερίου στο διαδίκτυο, ο Πρόεδρος κ. Παπαδιόχος Γεώργιος, στον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου και τους συλλόγους που συμμετείχαν, ενώ την Τετάρτη 8/9 ημέρα λήξης του Πρωταθλήματος, έκανε και τις απονομές στους πολυνίκες συλλόγους.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Κοινότητας Αλιβερίου:


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


"Πρωταθλητής ο ΝΟ Αλιβερίου"

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου για την κατάκτηση του Παμπεριφερειακού Πρωταθλήματος συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα και πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου σε μια Πανελλήνια αθλητική εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιώργος Παπαδιόχος ο οποίος έκανε και τις απονομές στους πολυνίκες συλλόγους, ανέφερε τα παρακάτω:


"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και στους προπονητές και τα Διοικητικά συμβούλια όλων των συλλόγων που συμμετείχαν στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης στη Χαλκίδα, όπως και στην Περιφερειακή Επιτροπή κολύμβησης-υδατοσφαίρισης Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας για την άψογη διοργάνωση.

Ένα μεγάλο μπράβο για το Ναυτικό όμιλο Αλιβερίου, που για μια ακόμη φορά στέφθηκε με πολλές επιτυχίες. Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν, αφενός, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο ΝΟΑ και είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του συνόλου της ομάδας, αφετέρου, την αναγκαιότητα για το όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει για την κατασκευή κολυμβητηρίου.

Ευχή να συνεχίσετε αυτή την διαδρομή με επιτυχίες και νέες κατακτήσεις και να είστε νικητές σε όλες τις επιλογές της ζωής σας."




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ