Λήξη καλοκαιρινής σεζόν για τα τμήματα υποδομών του ΝΟ Αλιβερίου

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Μια θάλασσα από παιδιά που αγαπούν τoν υγρό στίβο και το κολύμπι, πλημμύρισαν εχθές την όμορφη παραλία του οικισμού Ανθούπολης, όπου ο Ναυτικός Όμιλος πραγματοποιεί κάθε χρόνο τις προπονήσεις του για την κολυμβητική σεζόν, τις οποίες ολοκληρώνει πάντα με μία όμορφη ημερίδα όπως έγινε και χθες Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021. 


Κολυμβητές κολυμβήτριες γονείς και πολλοί συγγενείς γέμισαν την παραλία για την εκδήλωση-γιορτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου κος Γεώργιος Παπαδιόχος, η δημοτική σύμβουλος κα. Αλεξάνδρα Θαλασσινού και κα.Ελευθέρια Σαραντίδου, Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης-υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, οι οποίοι απένειμαν μετάλλια και επαίνους στους κολυμβητές και κολυμβήτριες. 


Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Προκόπης Αλέξης πριν την απονομή των μεταλλίων, ευχαρίστησε για την συνεργάσια τους γονείς των αθλητών, δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους στην εφετινή καλοκαιρινή σεζόν στους μικρούς κολυμβητές-τριες, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά. 


Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους προπονητές για την προσφόρα τους, Γιώργο Στουπή, Κωνσταντίνο Αγγελέτο και Άννα Ματζαβάκη, όπως και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που προσπαθούν για να προσφέρουν ότι καλύτερο είναι δυνατό στα παιδιά που αγαπούν τη θάλασσα και το κολύμπι και τα οποία για την εφετινή σεζόν της λειτουργίας του Ναυτικού Όμίλου Αλιβερίου στα τμήματα υποδομών έφτασαν στον αριθμό των 180 παιδιών. 


Τέλος, αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΝΟΑ το επόμενο διάστημα, με το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα να ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και το οποίο πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και ευχαρίστησε τους φορείς, επαγγελματίες και εταιρείες που βοηθούν την προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου για τους συγκεκριμένους αγώνες, όπως τον Διευθυντή της Δ.Ε.Η. ΑΗΣ Αλιβερίου κ. Κοτρογιάννη Δημήτριο, καθώς και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τον δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μπουραντά, ενώ ακολουθεί και η Ά φάση του πρωταθληματος υδατοσφαίρισης της Γ Εθνικής των ανδρών στην υδατοσφαίριση, 17-19/9/2021.






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ