Σπύρος Γεροντίτης: Ο ΝΟΑ έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε τη δική του στέγη

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σπύρος Γεροντίτης, Πρόεδρος του ΟΛΝΕ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον υγρό στίβο. Η πορεία που έχει διανύσει αρχικά ως κολυμβητής του ΝΟ Χαλκίδας και αργότερα μέχρι και σήμερα ως υδατοσφαιριστής, είναι γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και κορυφαίες επιδόσεις.

 

Την Κυριακή 19/9, στην τελευταία αγωνιστική της Α φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ Εθνικής των ανδρών, το παιχνίδι που έριξε αυλαία ήταν ιστορικό, μιας και οι αντίπαλες ομάδες του ΝΟ Αλιβερίου και ΝΟ Χαλκίδας, τελευταία φορά σε Εθνική κατηγορία είχαν ξανασυναντηθεί πριν 41 ολόκληρα χρόνια, πάλι για την Γ Εθνική σε όμιλο που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα το καλοκαίρι του 1980.

 

Ο Σπύρος Γεροντίτης, φανερά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της συμμετοχής του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα όπου προκρίθηκε στην Τελική φάση, κληθείς να σχολιάσει μετά το τέλος του αγώνα το γεγονός αυτής της συνάντησης (ΝΟΑ-ΝΟΧ) αλλά και την εν γένει συμμετοχή του ΝΟΑ, ανέφερε:

 

"Θυμάμαι από παιδί, ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κατεβούμε στον Κάραβο και να παίξουμε με το ΝΟΑ. Αποτελούσε ζητούμενο και ιδιαίτερη χαρά μας. Μετά από δεκαετίες συναντιόμαστε και πάλι και τα συναισθήματα είναι δυνατά και ανάμεικτα, μεταξύ της χαράς αλλά και της απογοήτευσης, αφού βλέπουμε μετά από τόσα πολλά χρόνια ο ΝΟΑ να μην έχει αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο που πραγματικά του αξίζει με κλειστά τα μάτια. 

Από όσο γνωρίζω έχουν γίνει ενέργειες και έχει προχωρήσει η μελέτη, κι αυτό είναι παρήγορο.

 

Έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε τη δική του στέγη. Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου έχει μια πολύ σπουδαία παράδοση, αποτελεί ένα ιστορικό κύτταρο για τον αθλητισμό της περιοχής.


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι αθλητές του ΝΟΑ, τόσο στην κολύμβηση όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες, όπου στέφθηκε πρωταθλητής στο παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας, αλλά και στο πόλο τώρα,  δικαιούνται ένα κολυμβητήριο. Είναι πραγματικά πολύ άδικο που δεν το έχουν αποκτήσει ήδη."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ