Βασίλης Καμάρης: " Αξιέπαινοι οι υδατοσφαιριστές του ΝΟΑ,... χωρίς πισίνα...χωρίς προπονήσεις" [ΒΙΝΤΕΟ]

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/9) οι αγώνες και στους πέντε Ομίλους της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδ/σης Γ' Εθνικής Ανδρών & αναδείχθηκαν οι δέκα ομάδες  που προκρίνονται στην Τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο ΝΟ Αλιβερίου αγωνίστηκε στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες από την ΚΟΕ με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και οφείλουμε να συγχρούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό - (διαιτητές, κριτές, αλυτάρχη, τα μέλη της γραμματείας, παρατηρητής διαιτησίας, Ιατρό αγώνων κ.α.) - και μπορεί να μην πέρασε ο ΝΟΑ στην επόμενη φάση, πραγματοποίησε όμως, αρκετά καλές εμφανίσεις, έχοντας και μια νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας του Κ.Ο.Καρδίτσας, η οποία ήρθε μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής του ΝΟΑ σε Εθνική κατηγορία και επί της ουσίας αυτό που ...στοίχησε ήταν η ήττα από την Αργυρούπολη.


Η αναμέτρηση μεταξύ ΝΟ Αλιβερίου & ΑΝΟ Αργυρούπολης ήταν αυτή που άνοιξε την αυλαία των αγώνων στον όμιλο της Χαλκίδας για την Α φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ Εθνικής των ανδρών.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Κώστα Καραμουσουλάκη, Ενός ανθρώπου ο οποίος αφιερώθηκε, προσέφερε και υπηρέτησε τον Υγρό Στίβο έως και την τελευταία ημέρα της ζωής του. Ενός ανθρώπου, πρότυπο αθλητού, παράγοντα και δημοσιογράφου.Υπηρέτησε τον Υγρό Στίβο της Περιφέρειας μας επί σειρά ετών από την θέση του Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Ν.Ο.Χαλκίδας.


Στα αξιοσημείωτα της Α' φάσης του πρωταθλήματος, ήταν και η συνάντηση των 2 ομίλων της Εύβοιας, ΝΟ Αλιβερίου & ΝΟ Χαλκίδας στο τελευταία παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, με τις δυο ομάδες να ξανασυναντιούνται έπειτα από 41 χρόνια! Τελευταία φορά που ΝΟΑ και ΝΟΧ είχαν συναντηθεί ήταν στις 25-27/7/1980, σε αγώνες για την ίδια κατηγορία που είχαν διεξαχθεί στη Λάρισα.


Τα αποτελέσματα του Ομίλου της Χαλκίδας:

ΝΟ Χαλκίδας - ΚΟ Καρδίτσας 13-7

ΝΟ Αλιβερίου - ΑΝΟ Αργυρούπολης 4-8

ΝΟ Χαλκίδας - ΑΝΟ Αργυρούπολης 11-3

ΝΟ Αλιβερίου - ΚΟ Καρδίτσας 7-5

ΝΟ Αλιβερίου - ΝΟ Χαλκίδας 4-14


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΟ Χαλκίδας 9

2. ΑΝΟ Αργυρούπολης 6

......................................

3. ΝΟ Αλιβερίου 3

4. ΚΟ Καρδίτσας 0 


Ο προπονητής υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ κ. Βασίλης Καμάρης μιλώντας στο eviaxpress.gr για την πολύ μεγάλη προσπάθεια των υδατοσφαιριστών του ΝΟΑ, τονίζοντας παράλληλα την έλλειψη  προπονήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως και την απουσία κολυμβητηρίου για την ομάδα του Αλιβερίου, που θα μπορούσε να έχει καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση εάν είχε στη διάθεσή της, περισσότερο χρόνο. 


Πιο αναλυτικά ο κ. Καμάρης ανέφερε: 




Καλή συνέχεια στις ομάδες που συμμετείχαν και να συγχαρούμε τους Ομίλους του ΝΟ Χαλκίδας και ΑΝΟ Αργυρούπολης για την πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης (1-3/10).


Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση (1-3/10) είναι οι: ΝΟ Αγ. Νικολάου, ΑΟ Καστέλλας (από τον Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης (από τον Όμιλο Χαλκίδας), ΝΟ Ιτέας, Νίκη Βόλου (από τον Όμιλο Ιτέας), Νηρέας Πάτρας, ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΝΟ Καβάλας Αργοναύτες (από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ