Τα Χανιά στην Α1

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εύκολη αποδείχτηκε τελικά η αποστολή του Ν.Ο.Χανίων στον πρώτο γύρο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2. Πέτυχε το απόλυτο (5/5) και οι πιθανότητες να μην τα καταφέρει να επανέλθει στην Α1 δεν υπάρχουν ούτε στη φαντασία οποιουδήποτε
παρακολούθησε τους αγώνες από κοντά.

 Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
 
Ηρακλής - ΟΥΚ 6-5

Αργοστόλι Τρίτωνας 13-6
Αργοστόλι - ΟΥΚ 13-6
ΟΦΗ - Τρίτωνας 13-5
Χανιά - Ηρακλής 15-5

Στον αγώνα Ηρακλή - ΟΥΚ οι Θεσσαλονικείς είχαν από την αρχή το προβάδισμα, φτάνοντάς το και στο 5-1. Στο Αργοστόλι - Τρίτωνας, το παιχνίδι ήταν κοντά από την αρχή. Στο 7-5 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κουρουπάκης, ενώ είχε προηγηθεί αποβολή με αντικατάσταση του Παύλου. Σε εκείνο το σημείο, ο Τρίτωνας ξέμεινε από παίκτες και φυσικό επακόλουθο ήταν ο αγώνας να ξεφύγει πολύ.

Τα Χανιά κέρδισαν πολύ εύκολα τον ΟΦΗ, ενώ στα απογευματινά παιχνίδια το Αργοστόλι πέτυχε εύκολη νίκη επί του ΟΥΚ, ο ΟΦΗ συνέτριψε τον αποδεκατισμένο Τρίτωνα και τα Χανιά έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ηρακλή.

Η βαθμολογία του πρώτου γύρου


1. Χανιά 15

2. Αργοστόλι 10
3. ΟΦΗ 7
4. Ηρακλής 5
5. ΟΥΚ 3
6. Τρίτωνας 3

Λίγες σκέψεις για τον πρώτο γύρο (στις θέσεις 1-6):

Τα Χανιά διαθέτουν πολλούς παίκτες και κατάφεραν να βγάλουν μάλλον εύκολα το βασανιστικό αυτό 48ωρο. 2 γουνταριστοί πρώτης γραμμής (Φράγκος και Σολανάκης), πολύ εμπειρία (Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Λαγωνικάκης) και καλοί όλοι οι υπόλοιποι (με τον Χαριτάκη να ξεχωρίζει).
Το Αργοστόλι δεν ξεκίνησε καλά. Επεσε επάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, ο οποίος γενικά ήταν πολύ καλός. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Κουτσιαλής, κυρίως επιθετικά, ενώ γενικά φάνηκε να διαθέτουν το δεύτερο δυνατότερο ρόστερ, και δίκαια είναι στην 2η θέση.
Ο ΟΦΗ σαν να θέλει και να μην θέλει. Με πολύ καλό τον Χριστοφίδη, αλλά και ομάδα που φάνηκε ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό, βρίσκεται στην 3η θέση, χωρίς όμως να δείχνει ότι μπορεί το κάτι παραπάνω.
Ο Ηρακλής πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, με εξαίρεση την τελευταία εναντίον των Χανίων. Είναι πάντως φανερή η απουσία του προπονητή ο οποίος οδήγησε μέχρι εδώ την ομάδα, και αυτό φαίνεται από την γενικότερη αναρχία που επικρατεί κυρίως στον επιθετικο τομέα. Ο Στρουθόπουλος προσπαθεί, αλλά είναι ακόμα άπειρος και παίρνει κι αυτός πολύτιμες εμπειρίεες, όπως και οι νεαροί του παίκτες.
Στον ΟΥΚ οι διαμαρτυρίες είναι πολλές, ως συνήθως. Φταίνε οι άλλοι σχεδόν πάντα. Γενικά, η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, και σίγουρα η απουσία του προπονητή από τον πάγκο, ενδεχομένως να δημιούργησε πρόβλημα. Ο Μαρινάκης τιμωρήθηκε με 15 ημερολογιακές ημέρες, οι οποίες ξεκίνησαν από την Παρασκευή, και φυσικά θα τελειώσουν σε 2 εβδομάδες, όταν όμως θα έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά τιμωρήθηκε με 10 αγώνες αποκλεισμό από τον πάγκο.
Ο Τρίτωνας είχε κι αυτός τα παράπονά του, αλλά και σημαντικές ελλείψεις. Ιδιαίτερα φανερή η απουσία του Ελισαίου Κωνσταντόπουλου ο οποίος είναι τιμωρημένος από την διοίκηση.
Συμπερασματικά, τα Χανιά 100% και το Αργοστόλι (99%) έχουν ανέβει στην Α1. Μάχη θα γίνει για την τρίτη θέση την οποία θα διεκδικήσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Στις θέσεις 7-12, όπως είχα σημειώσει την Παρασκευή, η Γλυφάδα, παρά τα σκαμπανεβάσματά της, κέρδισε όλους τους αγώνες της και παρέμεινε εύκολα στην Α2. ΚΟΠΙ και Ηλυσιακός παραμένπουν κι αυτοί στην Α2 (θα πέσουν μόνο αν αυτοκτονήσουν), ενώ η μάχη θα δοθεί με τις υπόλοιπες 3 ομάδες. Αυτή τη στιγμή, η Κέρκυρα δείχνει να είναι σε καλύτερη μοίρα.

Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Αγιος Νικόλαος - Κέρκυρα 6-9
Περιστέρι - Γλυφάδα 5-6
Ηλυσιακός - ΚΟΠΙ 7-7 (ισοφάρισε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Λάζαρης, κι ενώ ο Χελιώτης στο 7-6 έχασε πέναλτι)
Περιστέρι - Κέρκυρα 3-12 ( με πολλές ελλείψεις το Περιστέρι)
Γλυφάδα - Ηλυσιακός 11-5
ΚΟΠΙ - Αγιος Νικόλαος 11-7

Η Βαθμολογία του πρώτου γύρου


7. Γλυφάδα 15

8. ΚΟΠΙ 10
9. Ηλυσιακός 10
10. Κέρκυρα 6
11. Περιστέρι 3
12. Αγιος Νικόλαος 0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ