Ο Άρης Θεσσαλονίκης κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τους 2 τελικούς. Στον μεγάλο τελικό, ο Αρης Θεσσαλονίκης κέρδισε σε ένα σχετικά αδιάφορο και ήρεμο παιχνίδι, τον ΟΕΑΝΑΒ με σκορ 8-5 (2-1, 2-2, 2-1, 2-1) Για τον Αρη, που αγωνίστηκε χωρίς 2 από τα μεγάλα του ατού (Καρίκας και Ζαρκαντζάς),
σκόραραν οι Κανδιόγλου 3, Τσιώλης 2, Καλογεράς 2 και Γιαβρόγλου 1
Για τον ΟΕΑΝΑΒ σκόραραν οι Πανέτρης 2, Σπανός 1, Καρύδας 1 και Μαυρέλος 1.

Στον μικρό τελικό, η Καλαμάτα επικράτησε του Ιωνικού με σκορ 10-5.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


Ο Άρης Θεσσαλονίκης ήταν μία κλάση επάνω από όλες τις άλλες ομάδες και δικαιότατα κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο. Παρουσιάστηκε υπερπλήρης για την κατηγορία και η υπεροπλία αυτή φαινόταν σε κάθε αγώνα. Ειδικά όταν έμπαιναν στην ομάδα κάποιοι μικρότεροι, ο ρυθμός ανέβαινε αντί να πέφτει.

Καλοί φουνταριστοί, καλός τερματοφύλακας, καλοί αμυντικοί, καλοί περιφερειακοί, αλλά το κυριότερο: Πολύ καλά προπονημένοι. Ο Τέλης Κορίτσας και ο συνεργάτης του Χρήστος Μπάκας, έκαναν εξαιρετική δουλειά φέτος και πρέπει αυτό να συνεχιστεί, με δεδομενη την ιστορία της ομάδας.

Ο ΟΕΑΝΑΒ, κατέκτησε δίκαια το εισιτήριο για την Β΄Εθνική. Ηταν τυχερός που στον όμιλο, ο Αρης Κάμπου κατέβηκε χωρίς 6 βασικούς (μεταξύ των οποίων και οι 2 τερματοφύλακες), και κατάφερε να τον κερδίσει στα σημεία την πρώτη αγωνιστική. Στην συνέχεια, η ομάδα λύθηκε αρκετά, αλλά ήταν φανερή η έλλειψη προπονητή στον πάγκο. Η περίπτωση πλέον παίκτη - προπονητή, έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, οπότε για την Β Εθνική είναι απαραίτητο να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα. Γενικά η ομάδα φάνηκε αδούλευτη και στηρίχτηκε στις προσωπικές ενέργειες κάποιων πολύ καλών παικτών που διαθέτει. Τον βοήθησαν πολύ οι 2 Χιώτες (Μαυρέλλος, Μονιούδης), και ειδικά στον κρίσιμο ημιτελικό με την Καλαμάτα, ήταν πολύ καλοί στην άμυνα. Φανερή επίσης η έλλειψη κλασσικού φουνταριστού (ο Πανέρης δεν μπορεί σε αυτή την θέση).


Η Καλαμάτα ξεκίνησε εντυπωσιακά (με 2 νίκες) και συνέχισε άσχημα (2 ήττες). Φάνηκε στην αρχή ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο, αλλά στην συνέχεια κάτι της έλειπε. Τελικά κατετάγη τρίτη, χάνοντας το κρίσιμο ματς από τον ΟΕΑΝΑΒ. Η τρίτη θέση σίγουρα είναι πικρή για την Πελοποννησιακή ομάδα, όμως χρειάζεται καλύτερη και μεγαλύτερη  παραγωγή παικτών στην πόλη. Αν δεν καταφέρει η Καλαμάτα να αντλήσει παίκτες από την περιοχή, πολύ δύσκολα θα επιβιώσει.


Ο Ιωνικός πλήρωσε τον λανθασμένο προγραμματισμό του ταξιδιού. Οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στην πισίνα την πρώτη αγωνιστική, και έχασαν περίπατο από την Καλαμάτα, χάνοντας ουσιαστικά και την 1η θέση του ομίλου. Πολύ καλός ο Μπολάτογλου και ο Μούρμουρας. Πάλεψε 2 οκτάλεπτα τον Αρη Θεσσαλονίκης, αλλά μετά υπεκυψε φυσιολογικά. Στον μικρό τελικό δεν υπήρχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα του Αλέξη Σταικόπουλου.


Η Πετρούπολη, έπαιξε τραγικά απέναντι στο Οξυγόνο, μέτρια απέναντι στον Ιωνικό και πολύ καλά απέναντι στην Καλαμάτα. Ομως η μέτρια έως κακή εμφάνιση στον αγώνα με τον Ιωνικό και η μεγάλη διαφορά με την οποία ηττήθηκε, ουσιαστικά την έστειλε νωρίς πίσω. Η ομάδα λύθηκε προς το τέλος, όμως δείχνει να έχει ψυχολογικό πρόβλημα απέναντι στον Ιωνικό.


Ο Αρης Κάμπου, αν ήταν πλήρης, θα κόντραρε εύκολα τον Αρη Θεσσαλονίκης. Βέβαια, δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα έπαιζε στην Β Εθνική, οπότε καλύτερα που έγινε έτσι. Ομως πρέπει να προβληματίσει πολύ κόσμο η κατάσταση αυτή. Δεν είναι δυνατόν, να κερδίζει ομάδα που εμφανίζεται στην πισίνα την 1η αγωνιστική της πρώτης φάσης, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Παίκτες που κάνουν το κέφι τους, φυσικά εντελώς απροπόνητοι, δεν γίνεται να κοντράρουν αλλά και να κερδίζουν ομάδες που ξεκινούν από τον Σεπτέμβρη και κάνουν καθημερινά προπόνηση. Φέτος, σε 8 αγώνες, ο Αρης Κάμπου κατέβηκε με 8 διαφορετικές συνθέσεις. Χρησιμοποίησε 5 τερματοφύλακες (οι 3 ήταν παίκτες), και πέτυχε 3 νίκες 3 ισοπαλίες και ηττήθηκε 2 φορές.


Το Οξυγόνο και ο Νηρέας Κατερίνης, απέκτησαν βασικά εμπειρίες με την συμμετοχή τους στην τελική φάση. Εξάλλου στόχος ήταν η παραμονή και για τις 2 ομάδες της Βορείου Ελλάδος, κάτι που πέτυχαν από την προκριματική φάση. Για τον Νηρέα Κατερίνης ο οποίος εκπροσωπεί μία ολόκληρη πόλη, ισχύει ακριβώς το ίδιο που ανέφερα και για την Καλαμάτα.


Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Οι διαιτησίες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν και η εντοπιότητα των περισσοτέρων διαιτητών ξίνισε κάποιους. Πάντως, παρακολουθώντας όλους τους αγώνες μπορώ να πω ότι οι διαιτητές πέτυχαν στο έργο τους.


Για την Ιστορία να αναφέρω τους Πρωταθλητές Γ Εθνικής του Αρη Θεσσαλονίκης για το 2011


Προπονητές: Τέλης Κορίτσας και Χρήστος Μπάκας


Παίκτες:
Σταύρος Δούμας
Τάτσης Χαράλαμπος
Χάρης Νίκου
Ευάγγελος Παυλίδης
Ηλίας Γαβριήλ
Αρσένης Γιαβρόγλου
Θόδωρος Ιακωβίδης
Γιάννης Τσιώλης
Χρήστος Λημνιός
Ερμής Καλογεράς
Δημήτρης Μουστάκης
Χρήστος Παυλίδης
Γιώργος Γιώρτσος
Στέφανος Κανδιόγλου
Διονύσης Σπανός
Μιχάλης Καρίκας
Βρασίδας Ζαρκαντζάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ