Νέος τεχνικός του Ολυμπιακού ο Βλάχος

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι και με τη βούλα ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Ο επί εξατίας τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας που είχε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη
και αναλαμβάνει την ομάδα σε μια δύσκολη γι αυτήν εποχή.Την συνεργασία με τον Θοδωρή Βλάχο για δύο συν ένα χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ενώ ο ίδιος μέσα από την ιστοσελίδα του συνδέσμου δήλωσε: «Είναι τιμή για εμένα που στην πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας εικοσαετίας για την ομάδα πόλο ανδρών, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κουντούρης μου εμπιστεύεται τα ηνία της ομάδας, η οποία θα είναι ανανεωμένη σε μεγάλο ποσοστό.

Οταν δέχτηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα αμέσως θετικά. Με μεγάλη χαρά επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον στο οποίο έχω ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο ως παίκτης όσο και ως βοηθός προπονητής».


Ο Θοδωρής Βλάχος αποτελεί παιδί του Ολυμπιακού στον οποίο αγωνίστηκε από το 1991 μέχρι το 1998.


Όταν σταμάτησε το πόλο κι ενώ αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό, διετέλεσε βοηθός τριών μεγάλων τεχνικών στον πάγκο του Ολυμπιακού.


Την περίοδο 2000-01 ήταν στο πλευρό του Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς, το 2001-02 συνεργάστηκε με τον Ούγγρο Ζάλταν Κάσας όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε το Κύπελλο πρωταθλητριών και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το 2002-03 με τον Βέσελιν Τζούχο

Ο Θοδωρής Βλάχος διαδέχεται τον Βαγγέλη Πάτερο ο οποίος ανέλαβε τον Ολυμπιακό την περίοδο 2005-06 και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε πέντε πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ