Χρυσός ο Γιαννιώτης!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανοιχτής θάλασσας του Σετουμπάλ (10χλμ) πήρε ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία εμφάνιση και πήρε εύκολα την πρώτη θέση (1,40,30)βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για μετάλλιο
και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σπύρος Γιαννιώτης τόνισε: "Ήταν ένα πολύ καλός αγώνας που μου δίνει δύναμη για την Σαγκάη. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς αλλά βλέπουμε και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακολούθησα σωστή τακτική. Για 8χλμ κρατήθηκε αλλά μετά έδωσα τα πάντα και μπήκα επικεφαλής της κούρσας χωρίς να κοιτάξω ξανά πίσω". 


 «Είναι μια σπουδαία επιτυχία. Πήγε πολύ καλά ο Σπύρος και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε από τη Σαγκάη το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τόσο ο Σπύρος όσο και τα άλλα παιδιά έχουν βγάλει μεγάλο όγκο δουλειάς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν δουλεύεις αμείβεσαι αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έχουμε καταφέρει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα και τέτοιες εμφανίσεις είναι δικαίωση για όλους μας», είπε ο προπονητής του Νίκος Γέμελος.


Η Κέλυ Αραούζου ήταν 3η στα 10χλμ ενώ ο Αντώνης Φωκαϊδης εγκατέλειψε στα 7,5 χλμ από το κρύο. 

Η Κέλυ Αραούζου που πήρε το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε: 

«Στην αρχή δεν πήγα καλά αλλά στη συνέχεια βρήκα ρυθμό και ανέβηκα. Είναι ίσως τα πιο κρύα νερά που έχω κολυμπήσει. Είμαι ευχαριστημένη και αυτή η εμφάνιση με ανεβάζει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας που είναι δύσκολη».
ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ