Ανακοινώθηκε η ομάδα των νεανίδων για το ευρωπαϊκό της Μαδρίτης

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ετοιμα είναι τα κορίτσια μας για την διεκδίκηση κάτι καλού στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης το οποίο ξεκινά στις 21 Αυγούστου. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Πετράκης και ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος, ανακοίνωσαν τις 13 παίκτριες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας.


Οι κοπέλες είναι οι ακόλουθες:


Τρίτωνας Αμαρουσίου: Ιόλη Μπενέκου, Αλκηστις Μπενέκου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Στεφανία Χαραλαμπίδου
Ηρακλής Θεσ.: Ζάντου, Πλευρίτου, Φλώρου
Πανιώνιος: Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη, Κότσια
Γλυφάδα: Τσερεφού
Χανιά: Φαρμάκη
Χίος: Καλαργυρού

Μιλώντας σήμερα με την Αλκηστη Μπενέκου (η μία από τις 2 φουνταριστές της εθνικής μας) μπόρεσα να καταλάβω ότι τα κορίτσια είναι πανέτοιμα και καλά προετοιμασμένα για την επιτυχία.

Η Αλκηστις, με ενημέρωσε για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους και όλα όσα έχουν στο μυαλό τους τα κορίτσια, και ως καλή μου φίλη, όπως όλες τους άλλωστε, με διαβεβαίωσε ότι θα αισθανθούμε και πάλι περήφανοι από το γυναικείο πόλο.

Αναλυτικά:


"Αρχικός μας στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, όπου το μεγάλο εμπόδιο είναι η Ισπανία. Με την πρωτιά δεν εξασφαλίζουμε τίποτα πολύ σπουδαίο, απλά ενδεχομένως να έχουμε λίγο καλύτερη τύχη στα χιαστί νοκ άουτ παιχνίδια, αν και αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Ομως η ψυχολογία μας θα είναι στα ύψη. Βασικές αντίπαλοι για τα μετάλλια, πιστεύω ότι θα είναι η Ουγγαρία, η Ρωσία και η Ιταλία (όπως κάθε φορά).

Η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά και χωρίς απρόοπτα. Αυτό που άλλαξε φέτος είναι ότι πλέον είμαστε πολύ πιό έμπειρες, έχουμε ξεκάθαρο στόχο, και γνωρίζουμε καλύτερα τους αντιπάλους μας. Επίσης, δουλέψαμε πολύ σε τακτικά θέματα και πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις πιθανές ομάδες που θα βρούμε στον δρόμο μας".
Της άφησα τελευταία μία ερώτηση κατά την άποψή μου πολύ σημαντική:
-Πόσο έχει επηρεάσει τα κορίτσια το χρυσό μετάλλιο της Σανγκάης.
Η απάντηση ήταν ότι ακριβώς περίμενα απο μία φιλόδοξη παίκτρια η οποία είμαι σίγουρος ότι εκφράζει και όλες τις υπόλοιπες: "Σίγουρα επηρεαστήκαμε θετικά. Μία τέτοια επιτυχία σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς ότι κι εσύ μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Ελπίζουμε στην επιτυχία ακόμα περισσότερο".

Το ίδιο ελπίζω κι εγώ, και εύχομαι στα κορίτσια και στους προπονητές τους καλή επιτυχία. Κι αν μου έλεγαν να διαλέξω μετάλλιο, δεν θα περιοριζόμουν στο χάλκινο, αλλά επειδή καλόμαθα, θα γούσταρα πολύ ένα ακόμα χρυσό.


Αντε κορίτσια γερά...

ΠΗΓΗ:news.multiproject.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ