Μήνυμα της ΚΟΕ στους οπαδούς του Βόλου

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών, που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 27 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου στον Βόλο «απειλείται» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που χθες έκαναν...
γυαλιά καρφιά την πόλη, με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως θέλει να γίνει εκεί η διοργάνωση, καλώντας τους οπαδούς να δείξουν τα αιτήματά τους μέσω των αγώνων.
«Τα όσα λέγονται για μετάθεση της διεξαγωγής του στην Αθήνα στερούνται σοβαρότητας. Η ΚΟΕ αποφάσισε η μεγάλη αυτή διοργάνωση να διεξαχθεί σε μια πόλη με ιστορία στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, με την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του να θεωρείται δεδομένη. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά στο Βόλο ή πουθενά, αν οι συνθήκες το αποτρέψουν.
Πρόκειται για κορυφαία αθλητική διοργάνωση που τιμά, διαφημίζει και στηρίζει οικονομικά την πόλη του Βόλου και την χώρα μας και ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με άλλα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό. Σεβόμενος τα όποια προβλήματα, καλώ όλους να δούνε την διοργάνωση και ως μέσο προβολής των αιτημάτων τους, αποκλειστικά και μόνον με θετικό τρόπο», είπε ο πρόεδρος της ΚΟΕ.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ