Συνθήματα κατά Γερουλάνου στο Βόλο

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011


Με έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα στο πρόσωπο του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου εκφράστηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, λίγο λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα της εθνικής ομάδας νέων
ανδρών με την Αυστραλία στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που ξεκίνησε στην πόλη.
Στις αρχές της εβδομάδας, όταν ανακοινώθηκε ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στη Δ' εθνική και με τα επεισόδια που ξέσπασαν, υπήρξε έντονη ανησυχία στους διοργανωτές μήπως την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού πληρώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Tελικά στις ημέρες που μεσολάβησαν τα πνεύματα φάνηκε να ηρέμησαν, αλλά χθες λίγο πριν από το παιχνίδι με την Αυστραλία στο κατάμεστο κολυμβητήριο της πόλης δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες κατά του Παύλου Γερουλάνου, αλλά μέχρι εκεί.

Δαμάσκος: «Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας»
Στο άγχος που υπήρχε στους παίκτες της εθνικής ομάδας κόντρα στην Αυστραλία στάθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.
Αναλυτικά είπε: «Η νευρικότητα στα δύο πρώτα 8λεπτα επηρέασε τα παιδιά. Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, όπου παραδοσιακά στις πρεμιέρες μεγάλων διοργανώσεων δεν τα έχουμε πάει καλά, αν και το αποτέλεσμα εν τέλει δεν ήταν κακό.

Πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα, όχι όμως και στην επίθεση. Τα παιδιά προσπάθησαν, ενώ το ένα στα οκτώ στον παίκτη παραπάνω δείχνει τη βιασύνη που είχαμε. Το παιχνίδι με την Αυστραλία, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.


Όλα είναι ανοικτά. Λογικά τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων. Ο στόχος της 1
ης θέσης στον όμιλο παραμένει ανοικτός. Το αυριανό (σ.σ. Κυριακή) ρεπό θα μας κάνει καλό. Θα ηρεμήσουμε».
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και σκόρερ δύο τερμάτων, Αγγελος Βλαχόπουλος, ανέφερε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δικό μας ρυθμό και ενέργειες. Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας και αυτό το καταλαβαίναμε.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμη. Ο στόχος της 1
ης θέσης του ομίλου παραμένει στο χέρι μας. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας φέτος, αφού δεν είχαμε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας. Η ομάδα θα βελτιώνεται. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα ανεβάζει ρυθμό και θα παρουσιάζεται καλύτερη».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ