Ελληνική πρωτιά στο Vicelas Cup

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Με ισοπαλία τελείωσαν οι έφηβοι τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά της Σύρου με την επωνυμία "Βικέλας Καπ".
Αντίπαλός μας η Σερβία και τελικό αποτέλεσμα 5-5 (1-2, 1-2, 3-0, 0-1). Ο αγώνας δεν ήταν πολύ καλός αλλά είχε μεγάλο σασπένς.

Η εθνική μας γιά μία ακόμα φορά έπαιξε καλή άμυνα αλλά δεν λειτούργησε καλά στην επίθεση.
Κέρδισε μόλις 3 αποβολές (1/3) ένατι 5 των Σέρβων (3/5) και γενικά ο επιθετικός τομέας θέλει πολύ δουλειά η οποία όμως δεν μπορεί να γίνει με δεδομένο ότι οι βασικοί παίκτες της ομάδας θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου, από όπου θα επιστρέψουν στις 5 Σεπτεμβρίου, και θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους μάλλον στο αεροδρόμιο για την Ριέκα ενόψει του Ευρωπαικού το οποίο ξεκινά στην πόλη της Κροατίας στις 11 Σεπτεμβρίου.


Σκόραραν για την εθνική μας οι: Δερβίσης 2, Λουιζίδης 1, Φωκάς 1, και Λάππας 1.
Για τους Σέρβους: 2 ο Νέντογιαν, και από 1 οι Μάντιτς, Γκόγκοφ και Μπάμπιτς.


Μετά το τέλος των αγώνων ο Περικλής Δαμάσκος δήλωσε ότι είναι προβληματισμένος από την επίθεση, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γούβης ο οποίος φέτος αγωνίστηκε σε ομάδα της Γερμανίας στην Β κατηγορία.
Τον Γούβη, ο Δαμάσκος τον υπολογίζει πολύ στην επίθεση (φουνταριστός) αλλά και στην άμυνα αν χρειαστεί. Βέβαια δεν θα πρέπει να ανησυχεί και πολύ, από την στιγμή που στην εθνική ομάδα υπάρχουν παιδιά που μπορούν να επωμιστούν το βάρος και σε επίθεση (Σολανάκης - Λουιζίδης) αλλά και στην άμυνα (Δερβίσης - Χατζηγούλας -  Ποταμιάνος), οι οποίοι σε συνδυασμό με την παρουσία του "Γερμανού", σίγουρα μπορούν να δυναμώσουν πολύ την ομάδα.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Ρωσία με αντεπίθεση στο τέλος κέρδισε την Ιταλία με σκορ 8-7 (2-2, 0-4, 3-1, 3-0).


Τελική Βαθμολογία


1. Ελλάδα 7

2. Σερβία 4
3. Ρωσία 3
4. Ιταλία 3

Μετά από το τέλος των αγώνων βραβεύτηκε ο Σέρβος (και πρώην Μαυροβούνιος) αριστερόχειρας Μάντιτς ως πολυτιμότερος παίκτης, ο Γιώργος Δερβίσης πρώτος σκόρερ με 8 γκολ και ο Μπεζιλιώτης καλύτερος τερματοφύλακας.


Η εθνική μας στα 3 παιχνίδια είχε 5/12 στον παραπάνω και 15/25 στον λιγότερο. Φυσικά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να μπορέσει η εθνική εφήβων να ισοσταθμίσει (τουλάχιστον) τις αποβολές υπέρ με τις αποβολές κατά, γιατί στο Ευρωπαικό τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και θα είναι κρίμα να χαθεί το μετάλλιο σε λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να δουλευτούν.


Τα γκολ της εθνικής μας πέτυχαν οι Δερβίσης 8, Λάππας 4, Χρυσοσπάθης 4, Σολανάκης 3, Λουιζίδης 2, Φωκάς 2 και Χατζηγούλας 1.


Επόμενο τουρνουά προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα στο Μαυροβούνιο, χωρίς όμως τον προπονητή (θα κοουτσάρει ο Βαμβακάρης) και κάμποσους παίκτες που θα είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Βόλο.

ΠΗΓΗ:news.multiproject.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ