Ξεκίνησε η Α2 με δυνατά παιχνίδια,αποτελέσματα και από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα...

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Μεγάλα παιχνίδια έγιναν στο πρωτάθλημα της Α2 στην Ηλιούπολη. Οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες στο κολυμβητήριο, με τον ήλιο να καίει, και τους παίκτες να προσπαθούν να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.
Στις θέσεις 7-12, η Γλυφάδα έδειξε πιό έτοιμη από τις υπόλοιπες ομάδες,
και κατά την γνώμη μου, δεν θα συναντήσει προβλήματα παραμονής στην Α2, όσο κι αν είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Στον χθεσινό της αγώνα, κέρδισε πολύ εύκολα τον ΚΟΠΙ με σκορ 8-3, με κορυφαίο τον Καζάζη που σκόραρε 4 φορές. Ο ΚΟΠΙ, χωρίς φουνταριστό (ο Μουρίκης δεν κατέβηκε), δυσκολεύεται αφάνταστα στην επίθεση. Η Γλυφάδα επίσης δεν είχε τον Μπαχά, λόγω τιμωρίας, τον οποίο όμως θα έχει από σήμερα.

Το Περιστέρι, κατέβηκε τελικά σχεδόν πλήρες. Ελειψε βέβαια και από εκεί ο βασικός φουνταριστός (Σταυρόπουλος), αλλά κέρδισε εύκολα τον Αγιο Νικόλαο με σκορ 8-4.
Ο Ηλυσιακός έδειξε επίσης σε καλή κατάσταση, κερδίζοντας την Κέρκυρα με 8-6, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα.
Στις θέσεις 1-6, στον πρώτο αγώνα έγινε μία μίνι έκπληξη. Το εκ των φαβορί της ανόδου Αργοστόλι, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή. Τελικό αποτέλεσμα 6-6. Το Αργοστόλι προηγείτο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και μάλιστα λίγο πριν το τέλος η διαφορά ήταν στα 2 γκολ (6-4).
Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, τα Χανιά δυσκολεύτηκαν πολύ να επικρατήσουν του Τρίτωνα με σκορ 8-6 στο τέλος. Μάλιστα και ο Τρίτωνας είχε μία πολύ σοβαρή απώλεια, αυτή του Ελισαίου Κωνσταντόπουλου.Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 6-6. Τον Κωνσταντόπουλο αντικατέστησε επάξια ο Ασλάνης, ο οποίος μάλιστα σκόραρε και 2 φορές από φουνταριστό.
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο ΟΦΗ κέρδισε μάλλον εύκολα τον ΟΥΚ με σκορ 11-8, έχοντας τον Χριστοφίδη σε πολύ καλή ημέρα (5 γκολ).

Στην Γ΄εθνική ανδρών και στον όμιλο του Βόλου, ο ΟΕΑΝΑΒ επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της Νίκης Βόλου με 6-4.

Στην Αθήνα, η Πετρούπολη κέρδισε με μεγάλη άνεση 13-4 τον Αρίωνα Γλυφάδας, ενώ μεγάλη μάχη έγινε στον αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και στους Βετεράνους, ο οποίος είχε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με τελικό αποτέλεσμα 9-9.
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Αρης Κάμπου (χωρίς τον Χασάν Μικέδη, αλλά και με τον Γιάννη Ζαφειράκη να αγωνίζεται με τρομερούς πόνους στο κεφάλι και στα χέρια), κέρδισε τον Μίλωνα με 5-3, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα το νέο αίμα της ομάδας (Τομάζος, Φιλιππάκης, Σουσούρης κλπ).

Στην Β γυναικών, στον όμιλο της Λαμίας: Λαμία - Χαλκίδα 19-7


Στο μίνι παίδων στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στην τελική φάση, έχοντας ήδη 3 νίκες, με Αθως 10-9, με Αρη 17-1 και με Ηρακλή 12-2.

ΠΗΓΗ:multiproject.gr 





 





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ