Τα φαβορί νίκησαν στην πρεμιέρα

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μεγάλα παιχνίδια έγιναν στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος. Στον πρώτο αγώνα, η Βουλιαγμένη δυσκολεύτηκε αφάνταστα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς προηγούντο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στα 2
γκολ. Η Βουλιαγμένη κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελος της τρίτης περιόδου και τελικά επικράτησε με σκορ 9-7.
Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το Φάληρο πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί των γηπεδούχων του ΟΥΚ, και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην τετράδα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Φάληρο να προηγείται 4-1 στο ημίχρονο, και να ανεβάζει την διαφορά μέχρι και τα 4 γκολ (5-1) στην αρχή του τρίτου. Δύο λάθη σε εκείνο το σημείο του Φαλήρου, έφερε την διαφορά στα 2 γκολ (5-3). Ομως η κακή απόδοση του ΟΥΚ στον παίκτη παραπάνω, ξανάφερε την διαφορά στα 4 γκολ (8-4), για να τελειώσει το παιχνίδι 8-6.
Μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η μη λειτουργία του ηλεκτρονικού πίνακα. Αυτό σχολιάστηκε δυσμενώς, και ευχή όλων είναι να διορθωθεί από αύριο η κατάσταση, επειδή και οι ημιτελικοί με τους τελικούς, θα διεξαχθούν στο ίδιο κολυμβητήριο.

Στον άλλο όμιλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ εύκολα της Γλυφάδας με σκορ 8-5. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα από την αρχή, το οποίο μάλιστα έφτασαν και στο 7-2.
Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Πανιώνιος ξεκίνησε εντυπωσιακά προηγούμενος 4-0 του Παναθηναικού. Οι πράσινοι μείωσαν προσωρινά σε 4-2, αλλά ο Πανιώνιος παίζοντας πολύ καλά και σταματώντας τον καλύτερο παίκτη του τριφυλλιού (Γερακούδη), έφτασε πάλι την διαφορά στα 4 γκολ (7-3), και στην συνέχεια την εκτόξευσε μέχρι και στα 7 (11-4). Τελικό σκορ 12-7 για τον Πανιώνιο που είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Αλβέρτη, τον Καρακάση και τον τερματοφύλακά του Παπαηλιού.

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα το πρωί, και στην μάχη μπαίνουν και οι 2 ομάδες οι οποίες είχαν σήμερα ρεπό (Λάρισα και Χανιά).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ