Στη «μπούκα» η Ράις

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τότε που η Στέφανι Ράις σάρωνε τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και που η Αυστραλία «παραμιλούσε» με το νέο κολυμβητικό της αστέρι.
Η 23χρονη κολυμβήτρια ήταν το χρυσό κορίτσι του αθλητισμού της χώρας της. Τα ΜΜΕ καραδοκούσαν για κάθε της κίνηση και το όνομά της έμοιαζε να εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ισχυρά brands. Ολα αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Η Στέφανι Ράις δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τη δημοτικότητά της, με αποτέλεσμα να έχει μπει στη «μπούκα» των δημοσιογράφων.
Η ίδια βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο top 10 των λιγότερο συναρπαστικών ανθρώπων του αθλητισμού, σε έρευνα της αυστραλιανής εφημερίδας Sydney Morning Herald. Σύμφωνα με αυτή, η Στέφανι Ράις οφείλει να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα της.
Είναι γεγονός άλλωστε ότι η δημόσια εικόνα της Αυστραλέζας έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα, αρχικά με ανάρμοστες φωτογραφίες της στο Facebook (όπου εμφανιζόταν σε τρελό κέφι σε διάφορα πάρτι), αλλά κυρίως από τη «γκάφα» της στο Twitter όταν στη διάρκεια αγώνα κρίκετ μεταξύ αυστραλιανής και αγγλικής ομάδας, ανέβασε σχόλιο σεξιστικού περιεχομένου εναντίον της αγγλικής ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα η εταιρία Jaguar να αποσύρει τη χορηγία της προς τη Στέφανι Ράις.
ΠΗΓΗ:exedrasports 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ