Έφτασε στην… πηγή! η ΝΕΠ, Με ψηλά το… κεφάλι! ο Ηρακλής

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

... αλλά δεν ήπιε νερό, αφού δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των τριών τερμάτων του πρώτου αγώνα απέναντι στη Ζέντες.Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ επικράτησε της ουγγρικής Ζέντες με 15-13, ωστόσο αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Λεν Τρόφι, αφού δεν κάλυψε τη διαφορά των τριών τερμάτων του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία (15-12).
Οι πολίστριες του Λάμπρου Αναστασόπουλου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση μπροστά στους 200 περίπου φίλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός», και πάλεψαν την πρόκριση μέχρι το τέλος. Το «εισιτήριο» όμως, για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν ήρθε με τους Πατρινούς να διαμαρτύρονται για κακή διαιτησία.
Τα 8λεπτα: 4-3, 3-3, 4-5, 4-2.
Τα γκολ για τη ΝΕΠ πέτυχαν οι Ουέμπστερ 1, Χαραλαμπίδου 4, Μ. Μανέτα 1, Δημητροκάλη 4, Σολανάκη 5.
Τα γκολ για τη Ζέντες πέτυχαν οι: Μπράβικ 2, Τακακς 3, Κότοβα 3, Κόβερ – Κις 5.
Λ. Αναστασόπουλος: «Έδωσαν και την ψυχή τους»
Στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, ικανοποιημένος όμως, από την εμφάνιση των πολιστριών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος.
«Τα κορίτσια έδωσαν και την ψυχή τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε για να προκριθούμε, με το παιχνίδι να κρίνεται στην λεπτομέρεια. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό και μας μένει η πικρία», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΝΕΠ.
Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος σχολίασε και τον παράγοντα – διαιτησία, αναφέροντας, «Αντιμετωπίσαμε εχθρική διαιτησία, την προσπεράσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση».

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από τη διοργάνωση του Λεν Τρόφι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ηρακλή, που γνώρισε την ήττα στον επαναληπτικό προημιτελικό από τη Σκιφ Μόσχας με 19-13.
Ο «γηραιός» είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 9-13 και δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος αποτέλεσμα στον επαναληπτικό που διεξήχθη στη Μόσχα, μένοντας εκτός ημιτελικών. Ωστόσο, οι πολίστριες του Παναγιώτη Ιωακειμίδη έκαναν σπουδαία προσπάθεια, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό πόλο έχει ξεχωριστή θέση στην Ευρώπη.
Τα 8λεπτα: 5-3, 3-3, 6-5, 5-2.
Τα γκολ για τη Σκιφ Μόσχας πέτυχαν οι: Ντ. Αντώνοβα 5, Ακτιρτσένκο 2, Μπουράβκοβα 2, Αλ. Αντώνοβα 2, Γκρίνεβα 2, Μπαχραμέεβα 1, Τρόσκινα 1, Κάρποβιτς 3, Σμιρνόβα 1.
Τα γκολ για τον Ηρακλή πέτυχαν οι: Βουλγαρίδου 1, Τζίμα 5, Σαρησάββα 1, Χρ. Φλωρού 3, Χατζημελετίου 1, Μ. Φλωρού 2.
ΠΗΓΗ:onsports




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ