«Βουλιάζει» ο ΝΟΠ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο «ΝΟΠ βρίσκεται στην εντατική» είχε πει πριν λίγες ημέρες ο έφορος του πατρινού συλλόγου, Βασίλης Ζισημάτος, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο πολίστας της ομάδας, Βασίλης Κανελλόπουλος, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας.
«Νιώθουμε μόνοι μας, αφού παρότι εμείς είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, η διοίκηση δεν μας ξεκαθαρίζει πότε ακριβώς θα λάβουμε τα οδοιπορικά μας. Οι περισσότεροι για να είμαστε εντάξει στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις βάζουμε σε δεύτερη μοίρα άλλα σημαντικότερα πράγματα. Η διοίκηση ενώ γνωρίζει τα προβλήματα μας δεν μας δίνει λύσεις. Πριν το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και από τη στιγμή που στην συγκεκριμένη προπόνηση δεν υπήρχε καμία παρουσία διοικητικού στελέχους αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε αφού είχαμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα μας καταβληθούν κάποια χρήματα. Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα ότι τελευταία εντέχνως κάποιοι από τη διοίκηση βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα πολλά προβλήματα και προσπαθούν να «σπιλώσουν» παλιότερους προέδρους που είχαν δώσει πάρα πολλά στον όμιλο ή κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν τα «φώτα» στο γηπεδικό θέμα με την ΕΑΠ», ήταν τα λόγια του 28χρονου περιφερειακού.
Αλλαγές στο δ.σ. ζήτησε ο Βασίλης Κανελλόπουλος αναφέροντας πως η τωρινή διοίκηση έχει ξεφύγει της πορείας της. «Γνωρίζαμε ότι η συγκεκριμένη διοίκηση ήρθε να βάλει τον Όμιλο σε σειρά αλλά φαίνεται ότι έχει ξεφύγει της πορείας της. Πρέπει άμεσα όλοι να βρουν λύσεις για όλα τα ζητήματα και να δώσουν πειστικές και ουσιαστικές απαντήσεις. Πιστεύω ότι αγωνιστικά μετά από τόσα προβλήματα είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο και με μια νίκη θα σωθούμε οριστικά. Από τη διοίκηση θέλουμε να γίνει πιο πειστική στις όποιες δεσμεύσεις της απέναντι μας, διαφορετικά να παραιτηθούν από το συμβούλιο και να μπουν πρόσωπα στη διοίκηση που θα μας σέβονται», δήλωσε ο πολίστας της πατρινής ομάδας..
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ