Η επιστροφή της μαμάς

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η χρονιά των μεγάλων επιστροφών. Μετά τους Θορπ, Κλιμ επιστρέφει ενόψει Λονδίνου και η 43χρονη Αμερικανίδα Ντάρα Τόρες, στο Γκραν Πρι του Μιζούρι.
Η αιώνια Τόρες επιστρέφει στους αγώνες μετά από απουσία ενός έτους, λόγω σοβαρής εγχείρησης, στο αριστερό της γόνατο. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της στο 50άρι ελεύθερο, με στόχο να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Ένα στοίχημα που φαίνεται τρελό, αν η Τόρες δεν είχε κερδίσει τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, στα 41 της χρόνια: «Στόχος μου είναι να καταφέρω να πάω καλά στα τράιλς και να κερδίσω τη θέση μου στην Ολυμπιακή ομάδα» δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας «USA Today».
«Δεν έχω τίποτα να αποδείξω, σε κανένα, το κάνω γιατί το αγαπώ», τόνισε η Τόρες, η οποία έχει κερδίσει 12 μετάλλια σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ποτέ το χρυσό: «Εάν δω ότι έχω φτάσει στα όριά μου πριν από τα τράιαλς, τότε πιθανότατα θα σταματήσω. Είναι καθαρά προσωπικό μου θέμα, για να δω που βρίσκομαι».
Και ο Μπουσκέ στο Μιζούρι
Στο μίτινγκ του Μιζούρι θα πάρει μέρος και ο Φρεντερίκ Μπουσκέ, μετά από μακρά απουσία σε 50άρα πισίνα. Ο Καταλανός-στην καταγωγή-κολυμβητής θα πάρε μέρος στα 50, 100μ. ελεύθερο και 100μ πεταλούδα, έχοντας προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες με τους συναθλητές του στη Μαρσέιγ  Φαμπιέν Γκιλό και Καμίλ Μέιναρντ Λακούρ, στο Φορτ Λότερντεϊλ στη Φλόριντα.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ