Προκρίθηκαν οι Παίδες του ΝΑΟΚ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Παίδων (γεννημένοι 1997-1998) πήρε η ομάδα του ΝΑΟ Κέρκυρας, καταλαμβάνοντας τη 2η προνομιούχο θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από το νησί του Ιονίου έλαβε μέρος στον Β’ Όμιλο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε ιδιαίτερα θετικές εμφανίσεις δείχνοντας ωριμότητα και ποικιλία επιλογών.

Μάλιστα, η ομάδα της Κέρκυρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνει την επιτυχία της ομάδας και καταλήγει ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή.

«Αυτή είναι μία ακόμα επιτυχία του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, όπου μετά τις προκρίσεις στους επόμενους γύρους των Νέων και Εφήβων, έρχεται και των Παίδων για να συμπληρώσει τους στόχους του Ομίλου μας, κατά μεγάλο ποσοστό, όπου είναι οι προκρίσεις σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του αθλήματος. Το ΔΣ του ΝΑΟ Κέρκυρας ευχαριστεί τόσο τους προπονητές, τους παίκτες, αλλά και τους γονείς των αθλητών για τις θυσίες που κάνουν!!!».
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην Α’ φάση του πρωταθλήματος με την ομάδα του ΝΑΟΚ υπό τις οδηγίες του κ. Καρδόνα είναι οι εξής: Δάφνης, Δεσεγγρίνης Ν., Μιχάλας, Μουζακίτης, Λάσκαρης, Νάτσης (αρχηγός), Τζώρας, Κοσμάς, Βασιλείου, Μαντζούκης, Μεξής, Μελιδονιώτης Φρ..
Οι 24 συνολικά ομάδες που προκρίθηκαν στην Β’ προκριματική φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (28-30 Απριλίου) είναι οι εξής: ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, Ποσειδών Ιλισίων, Νηρέας Γέρακα, ΝΟ Χίου, ΑΟ Πετρούπολης, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Παλαιό Φάληρο, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χανίων, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας, Άρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΚΟ Ξάνθης, Πανσερραϊκός, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟΒΑ.
ΠΗΓΗ:aquaticsnews.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ