«Ελπίζουμε σε κάποια όρια»

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Για τους αγώνες που διεξάγονται από σήμερα  Παρασκευή (25/2) έως και την Κυριακή, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ο Δημήτρης Σαρακατσάνης αναφέρθηκε στο φετινή διεξαγωγή, που θέλει τους αγώνες να χωρίζονται σε Βορρά και Νότο: «Οι φετινοί αγώνες θα είναι κουτσουρεμένοι, αφού θα έχουμε αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σίγουρα το επίπεδο και ο συναγωνισμός θα είναι πιο χαμηλός, ελπίζουμε όμως να έχουμε κάποια όρια, αφού όλοι οι κολυμβητές και κολυμβήτριες έχουν προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες. Σε ότι αφορά στα όρια για τις διοργανώσεις εφήβων, ο αριθμός των τριών ορίων μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητικός και σίγουρα στη συνέχεια περιμένουμε και άλλα».

Στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ, αναφέρθηκε και ο συνεργαζόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βόικο Ράτσε, εστίασε και αυτός στην απουσία των κολυμβητών από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε και την ψήφο εμπιστοσύνης του στη Δράκου: «Περιμένουμε να δούμε σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστούν οι κολυμβητές κυρίως των κλιμακίων. Θέλουμε να δούμε αν θα καταφέρουν να πιάσουν κάποιο όριο για το Παγκόσμιο της Σαγκάης ή αν θα μπορέσουν να πλησιάσουν κοντά στα όρια, ώστε να τα διεκδικήσουν σε επόμενες διοργανώσεις. Η απουσία των κολυμβητών της Θεσσαλονίκης είναι σημαντική για το συναγωνισμό, περιμένουμε όμως να γίνουν καλές κούρσες, όπως για παράδειγμα στα 200μ. πεταλούδα. Αν κάποιο κολυμβητής ή κολυμβήτρια είναι κοντά στο όριο για τη Σαγκάη στους αγώνες, αυτή είναι η Δράκου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ