H επιστροφή του Σάντρο Καμπάνια

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δύο και πλέον χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ιταλία ο Σάντρο Καμπάνια ξανάρχεται στα μέρη μας. Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου (8.30 μμ) η  εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών αντιμετωπίζει το αντίστοιχο εθνικό συγκρότημα της Ιταλίας για την 4η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του «Γουόρλντ Λιγκ» στην ευρωπαϊκή ζώνη και ο Σικελός τεχνικός θα είναι το κεντρικό πρόσωπο.
Η θητεία του για πεντέμισι χρόνια στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 στο Μόντρεαλ, 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2003), αλλά η καταστροφική 11η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλαγα τον Ιούλιο του 2008, ήταν η αρχή του τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Σάντρο Καμπάνια τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε την Ιταλία ξανά στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης με το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με την αγαπημένη του  Ελλάδα για πρώτη φορά στο εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών του «Γουόρλντ Λιγκ» στο Μπέργκαμο όπου η Ιταλία είχε κερδίσει με 11-6.
 Με δέκα «ασημένιους» πρωταθλητές Ευρώπης
Η εθνική ομάδα της Ιταλίας θα έρθει στην Αθήνα για τον αγώνα με την Ελλάδα έχοντας στη σύνθεσή της δέκα παίκτες απότ η 13άδα της «σετεμπέλο» που μάγεψε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.
Είναι οι: Βαλεντίνο Γκάλο (Ποζίλιπο Νάπολι), Ματέο Αϊκάρντι (Σαβόνα), Μαουρίτσιο Φελούγκο, Πιέτρο Φιλιόλι, Νίκολο Τζίτο, Τζιάκομο Παστορίνο, Στέφανο Τεμπέστι (Προ Ρέκο), Κρίστιαν Πρεσκιούτι (Μπρέσια), Αρνάλντο Ντεζέρτι (Μπολιάσκο), Στέφανο Λουόνγκο (Καμόλι), ενώ στην αποστολή θα μετέχουν ακόμα οι:  Ζένο Μπερτόλι (Ποζίλιπο), Αμάουρις Πέρεζ (Ποζίλιπο), Μάσιμο Τζιάκοπο (Σαβόνα), Νίκολο Φιγκάρι (Προ Ρέκο).
ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ