Διπλό όριο ο Θεοχαρίδης, Επιβεβαίωση Σαμιλίδη, Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Β’ ο Θοδωρής Μπενεχούτσος

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων εξασφάλισε ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης.
Ο αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, με επίδοση 26.49 στα 50μ. ύπτιο, κατά τη διάρκεια των χειμερινών αγώνων κατηγοριών στη Βόρεια Ελλάδα, που διεξάγονται στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης, έπιασε τα όρια για τις καλοκαιρινές διοργανώσεις του Βελιγραδίου και της Λίμα. Είναι ο τρίτος Έλληνας κολυμβητής που τα καταφέρνει, μετά τους Παναγιώτη Σαμιλίδη και Ανδρέα Βαζαίο.
Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), με 28.90 στα 50μ. πρόσθιο,  επιβεβαίωσε το όριο πρόκρισης.
Ο κολυμβητής της Αργυρούπολης επιβεβαίωσε το όριο τόσο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων του Βελιγραδίου (29.04) όσο και το αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Λίμα (28.90).
Την επίδοση σημείωσε ο κολυμβητής της Αργυρούπολης, στην πρεμιέρα των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης κατηγοριών, του Νότου, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νίκαιας.

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Β’ σημείωσε ο Θοδωρής Μπενεχούτσος της Α.Ε. Χαϊδαρίου στα 400μ. μικτή ατομική.
Το πέτυχε κατά τη 2η ημέρα των χειμερινών αγώνων κολύμβησης κατηγοριών Ν. Ελλάδας, που διεξάγονται στη Νίκαια. Ο 13χρονος κολυμβητής με χρόνο 4:42.69 κατέρριψε το  προηγούμενο δικό του 4:50.49, που είχε από τις 17 Δεκεμβρίου 2010, και το είχε σημειώσει στο ίδιο κολυμβητήριο, όπου συμμετείχε στην ημερίδα του Άρη Νίκαιας.
Ο κολυμβητής του Χαϊδαρίου, μετά την επίδοσή του δήλωσε: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου και να είμαι καλά. Σκέφτομαι το μέλλον, έχω όνειρα και θέλω να βελτιώνομαι, αλλά αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την προσπάθεια και τη δουλειά. Το κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου είναι κλειστό εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, αυτές είναι όμως, τις δεχόμαστε και προχωράμε. Αν προπονούμουν στην πισίνα του Χαϊδαρίου, χωρίς να χρειαζόταν να πηγαίνω από εκεί και από εδώ, τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη καλύτερα».

                                                                                                                                                               


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ