Μάχη δίνει η Λυμπερτά για να συνεχίσει να κολυμπά σε υψηλό επίπεδο

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το τελευταίο διάστημα ήταν το πιο κουραστικό της ζωής της, για τη Μαριάννα Λυμπερτά. Η 32χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού δίνει μάχη προκειμένου να συνεχίσει να κολυμπά σε υψηλό επίπεδο, καθώς οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες για να το κάνει…

Εδώ και δύο μήνες, η Μαριάννα Λυμπερτά αναγκάζεται να εργάζεται για οκτώ ώρες στην υπηρεσία της (όπου έχουν επιστρέψει οι διορισμένοι πρωταθλητές) και στη συνέχεια να κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα στην προπόνηση, καθώς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η ίδια, στην τελευταία ημέρα των Χειμερινών Αγώνων κολύμβησης, έκανε πολύ καλή εμφάνιση, παίρνοντας την πρώτη θέση στα 1.500 μ. ελεύθερο με 16.46.46, ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία της για το γεγονός ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία διευκόλυνση, ώστε να μπορέσει να προπονείται.

«Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν οι πιο κουραστικοί της ζωής μου. Πρέπει να βρεθεί σύντομα μία λύση. Δεν γίνεται να δουλεύει κάποιος οκτώ ώρες το πρωί και στη συνέχεια να κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα στην προπόνηση», δήλωσε η ίδια.

Καυστικός ήταν και ο προπονητής της, Μίλτος Κανελλόπουλος: «Τον τελευταίο καιρό βρισκόμασταν στο μεταίχμιο με τη Μαριάννα, σχετικά με το αν θα σταματήσει ή αν θα συνεχίσει να κολυμπάει. Είμαι περήφανος που εξακολουθεί να κολυμπάει με αυτές τις συνθήκες, η προσπάθειά της είναι συγκινητική. Η Πολιτεία δεν παρέχει πλέον καμία βοήθεια στη Μαριάννα και φαντάζομαι σε κανέναν πρωταθλητή. Αν είναι έτσι, να το κλείσουμε το μαγαζί. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν ευαισθητοποιείται κανείς. Ο καιρός περνάει, οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και η Μαριάννα είναι μία αθλήτρια που έχει τη δυνατότητα να διακριθεί στο Λονδίνο. Με αυτές τις συνθήκες όμως, δεν γίνεται τίποτα». 

ΠΗΓΗ:exedrasports 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ