Αρχή από τη Βραζιλία ο Γιαννιώτης

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Στο εναρκτήριο γκραν πρι της παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο Σάντος της Βραζιλίας στις 17 Απριλίου θα κάνει ο Σπύρος Γιαννιώτης την πρώτη φετινή του κούρσα στα 10 χλμ κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης συνεχίζει χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις τους και σχεδιάζει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του να αγωνιστεί στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει το ερχόμενο Σαβαβτοκύριακο στο «Παπαστράτειο».

«Για την εποχή που βρισκόμαστε έχω βάλει πολλά χιλιόμετρα προπόνηση, πιστεύω ότι θα αγωνιστώ στο χειμερινό πρωτάθλημα, περισσότερο για να κάνω προπόνηση. Ο στόχος παραμένει η ανοιχτή θάλασσα. Σε σχέση με πέρυσι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλύτερο σημείο, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος από το αποτέλεσμα. Μετά τον αγώνα στη Βραζιλία θα προετοιμαστώ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σανγκάη, εκεί θέλω να είναι στην καλύτερη αγωνιστική μου κατάσταση γιατί είναι και αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.» δήλωσε o αθλητής του Ολυμπιακού.


Να σημειώσουμε ότι η φετινή σειρά των γρκαν πρι της παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φραν Κρίπεν, του Αμερικάνου παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα της περσινής σειράς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια της κούρσα έχασε τη ζωή του σε ηλικία 26 ετών. 
ΠΗΓΗ:sentragoal.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ