Εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στις 16/5

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011


Το οικονομικό αδιέξοδο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό οδηγεί σε εκλογές στις 16 Μαϊου προκειμένου να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να «τραβήξει το κάρο από τη λάσπη».
Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του προεδρείου του Ερασιτέχνη, που έγινε την Πέμπτη (28/4), από την οποία προέκυψε η σύγκληση του Δ.Σ. στις 5 Μαϊου προκειμένου να προταθεί η διεξαγωγή Γ.Σ. στις 16 του μήνα με θέματα, πέραν των εκλογών, τους οικονομικούς, διοικητικούς και αγωνιστικούς απολογισμούς.
Λογικά το αίτημα θα γίνει αποδεκτό από το Δ.Σ. καθώς αρκετά από τα μέλη του ήταν παρόντα στη συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη (28/4). Οσο για τις πιθανές υποψηφιότητες, ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει και το μόνο που ακούγεται είναι αυτό του εκπρόσωπου των οργανωμένων οπαδών, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος φέρεται να ζητά εγγυήσεις για να είναι υποψήφιος.
Πάντως, με δεδομένο ότι η υπάρχουσα διοίκηση είναι υπηρεσιακή, η διενέργεια εκλογών ήταν κάτι το αναμενόμενο καθώς ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, την ώρα που η δράση στα βασικά αγωνιστικά τμήματα (βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών και γυναικών) παραμένει σε εξέλιξη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Συνεδρίασε σήμερα το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο.
Παράλληλα αποφάσισε να συγκαλέσει συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου την Πέμπτη 5 Μαΐου στην οποία θα προτείνει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 17:00 στην ιστορική λέσχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζέας με θέματα:
-Οικονομικός απολογισμός.
-Διοικητικός απολογισμός.
- Αγωνιστικός απολογισμός.
-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση στο πρόγραμμα σωτηρίας: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του για την, μέχρι τώρα, ανταπόκρισή τους στο πρόγραμμα σωτηρίας και προοπτικής «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020».
Ειδικά τα SMS στο 54080 ξεπέρασαν σήμερα τις 170.000 και είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν τουλάχιστον σε υπερδιπλάσιο αριθμό.
Δεν είναι μόνο η σημαντική οικονομική βοήθεια στον Σύνδεσμο. Είναι ακόμη περισσότερο σημαντική η σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των φιλάθλων μας και των ομάδων και αθλητών μας οι οποίοι νιώθουν τη στήριξη του κόσμου και προσπαθούν σε κάθε αγώνα να ανταποδώσουν.
Τα αποτελέσματα είναι αυτά που όλοι επιθυμούμε και αυτά που αρμόζουν στον Θρύλο.
Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά.
Δίνουμε δύναμη στον Θρύλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.»
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ