Παραιτήθηκε ο Παυλίδης, αποχωρεί η Κρεγκ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έφεραν σήμερα και την παραίτηση του τεχνικού Χάρη Παυλίδη.Ο Παυλίδης δεν παρουσιάστηκε στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας, ενώ οι πληροφορίες του SentraGoal αναφέρουν ότι χθες το βράδυ ενημέρωσε για την απόφασή του με τηλεφωνικό μήνυμα την αρχηγό της ομάδας Μαρία Μπαλωμενάκη, ενώ σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του και στη διοίκηση.

Πάντως από την πλευρά της διοίκησης η παραίτηση δεν έγινε δεκτή και εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες. Οι λόγοι παραίτησής του είναι προσωπικοί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχουν να κάνουν με το γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο τμήμα.

Ο μέχρι σήμερα βοηθός του Γιάννης Μπενόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα στον απογευματινό αγώνα με τον Εθνικό για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.Οι παίκτριες του Ολυμπιακού μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η παραίτηση Παυλίδη δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση είτε από τον ίδιο είτε από τον διοίκηση.

 
Φεύγει οριστικά η Κρεγκ
Η Αμερικανίδα Καμίλ Κρεγκ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Η φουνταριστή έχει βγάλει εισιτήρια και αύριο αναχωρεί για την πατρίδα της, ολοκληρώνοντας έτσι τη σύντομη, αλλά επεισοδιακή παρουσία της στην ομάδα του Πειραιά.


Η παίκτρια ήρθε στις αρχές του Ιανουαρίου στον Ολυμπιακό για να τον ενισχύσει κυρίως στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο «Τσάμπιονς Καπ».


Μετά τη συμμετοχή της ομάδας στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ουσιαστικά τελείωσε και η παρουσία της στον Ολυμπιακό.


Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρης Παυλίδης, πριν παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είχε αποφασίσει η ομάδα να αγωνιστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με την Ολλανδή Ιφκε φαν Μπέλκουμ, η οποία είναι από την αρχή της περιόδου στην ομάδα.


Η αποχώρηση της Καμίλ Κρεγκ ουσιαστικά σβήνει την οποιαδήποτε σκέψη στην διοίκηση της ομάδας να ασκήσει έφεση στο ΑΣΕΑΔ στη σημερινή απόφαση της ΚΟΕ στην ένσταση της Βουλιαγμένης.
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ